Her şeyi de afganistana bağlamayın. Türkiye, afganistan ile kıyaslanacak ülke değil.
Detaylar
Kim cevapladı?creazy
Başarılı
Olay bunu gösteriyor. Konserleri bile iptal edilmişti. Sanarsın şeriat gelmişte ülkeye her şeye karışmaya başladılar.Her şeyi de afganistana bağlamayın. Türkiye, afganistan ile kıyaslanacak ülke değil.
Sen git herhangi bir konserde kötü hareketler yaparsan zaten konserini de iptal ederler. Bunun şeriatla falan alakası yok. Solcu gazetenin attığı 1-2 habere karşılık gaza geliyorsunuz.Olay bunu gösteriyor. Konserleri bile iptal edilmişti. Sanarsın şeriat gelmişte ülkeye her şeye karışmaya başladılar.
creazy
Başarılı
Sen git herhangi bir konserde kötü hareketler yaparsan zaten konserini de iptal ederler. Bunun şeriatla falan alakası yok. Solcu gazetenin attığı 1-2 habere karşılık gaza geliyorsunuz.
Solcu haberi takip etmiyorum. Göz bile atmadım hiçbirine. Kötü hareketten kastınız nedir? Ki 30 Ağustos zafer bayramında manifest Anıtkabir'de fotoğraf çekip attıklarında kıyafetlerinden dolayı linç yemişlerdi X de. göz atabilirsiniz yorumlara. Bu ülke de küçük çocukları başörtülü olduklarında kimsenin sesi bile çıkmıyor. Ama bu tür olay olunca herkes ne hikmetse aslan kaplan kesiliyor. Neyse daha fazla bir şey demeye gerek yok.
Solcu haberi takip etmiyorum. Göz bile atmadım hiçbirine. Kötü hareketten kastınız nedir? Ki 30 Ağustos zafer bayramında manifest Anıtkabir'de fotoğraf çekip attıklarında kıyafetlerinden dolayı linç yemişlerdi X de. göz atabilirsiniz yorumlara. Bu ülke de küçük çocukları başörtülü olduklarında kimsenin sesi bile çıkmıyor. Ama bu tür olay olunca herkes ne hikmetse aslan kaplan kesiliyor. Neyse daha fazla bir şey demeye gerek yok.
Baş örtüsü hakkında ne demişim hocam? Baş örtüsüne de karşıyım zaten merak etme de.
Asıl konuya gelelim. Kötü hareketler hakkında şunu diyecem. Konserde popo sallarsan, vücut hatlarını aşırı belli edersen (dikkatli okuyun aşırı diyorum), özellikle bunu orta doğu ülkesinde yaparsan zaten linç yersin.
Xbox 360E
Üstün
Yani ülkenin cumhurbaşkanın danışmanı bile bu yorumu yapıyorsa ne deyim? Ve ülkenin zihniyet olarak Afganistan'tan farkı yoktur.Her şeyi de afganistana bağlamayın. Türkiye, Afganistan ile kıyaslanacak ülke değil.
Dosya Ekleri
Böyle haberleri çıkmasa, kimsenin haberi bile olmazdı bu gruptan. Ben ilk defa böyle bir grubu, şimdi duydumSoruşturma açanların, kesin “hayasızca hareket”leri pür dikkat izlediğini düşünüyorum (!)
Bu arada yanlış anlaşılmasın; bahsi geçen grubu savunmuyorum. Hatta kendilerinden ve kitlesinden nefret ederim. Ancak ülkede bu kadar sorun varken, böyle boş şeylerle uğraşmaları gerçekten komik.
creazy
Başarılı
Baş örtüsü hakkında ne demişim hocam? Baş örtüsüne de karşıyım zaten merak etme de.
Asıl konuya gelelim. Kötü hareketler hakkında şunu diyeceğim. Konserde popo sallarsan, vücut hatlarını aşırı belli edersen (dikkatli okuyun aşırı diyorum), özellikle bunu orta doğu ülkesinde yaparsan zaten linç yersin.
Zaten bu etkinlik +18 içindi. Küçük yaştakiler içeri alınmadı bile. Alkollü ortamda yapıldı zaten. Oraya gidenler "AA çok açık giyinmişler yaptığı şeylere bak" demiyor. Onlarda biliyordu o yüzden gittiler. Manifest sayfasını incelersen anlarsın zaten. Ha diyebilirsin "+18 ise neden sosyal medya da paylaşılıyor" +18 diye sosyal medya da paylaşılmayacak anlamına gelmez. Kimse zorla gözüne sokmuyor. Bakan bakar. Bakmayan bakmaz. Konser popo sallayabilir. İstediğini yapabilirler. +13 deyip bunları yapmıyorlar sonuçta. Belirtiyorlar +18 olduğunu grubu araştırsan incelesen böyle bir tablo çıkacağını anlarsın zaten. Dışarı da bir etek giyip sosyal medya da paylaşılsa hemen linç ediyorlar. O yüzden tek Manifest'e özel değil bu durum. Ve dışarıda bunu sergilemiyor ki. Oraya giden insanlar eğlenmiş mi eğlenmiş. Kıyafetlerine bakan olmamış. Bu ülke de her şey linçleniyor. Ellerinde olsa şeriat getirecekler zaten.
Kizma saka yaptim.Zaten bu etkinlik +18 içindi. Küçük yaştakiler içeri alınmadı bile. Alkollü ortamda yapıldı zaten. Oraya gidenler "AA çok açık giyinmişler yaptığı şeylere bak" demiyor. Onlarda biliyordu o yüzden gittiler. Manifest sayfasını incelersen anlarsın zaten. Ha diyebilirsin "+18 ise neden sosyal medya da paylaşılıyor" +18 diye sosyal medya da paylaşılmayacak anlamına gelmez. Kimse zorla gözüne sokmuyor. Bakan bakar. Bakmayan bakmaz. Konser popo sallayabilir. İstediğini yapabilirler. +13 deyip bunları yapmıyorlar sonuçta. Belirtiyorlar +18 olduğunu grubu araştırsan incelesen böyle bir tablo çıkacağını anlarsın zaten. Dışarı da bir etek giyip sosyal medya da paylaşılsa hemen linç ediyorlar. O yüzden tek Manifest'e özel değil bu durum. Ve dışarıda bunu sergilemiyor ki. Oraya giden insanlar eğlenmiş mi eğlenmiş. Kıyafetlerine bakan olmamış. Bu ülke de her şey linçleniyor. Ellerinde olsa şeriat getirecekler zaten.
Son düzenleme: