İzmir-Manisa arası seyahat için tekel durumda olan bir otobüs firması olan (firma demeye dilim var mıyor) "Çöp Seyahat"'in abuk subuk fiyat politikalarından sonra Ferdi Zeyrek, bu durumu düzeltmezlerse İzmir-Manisa arasına otobüs hattı açacağını söylediği için şu an İzmir-Manisa seyahatini 100 TL daha ucuz gidiş geliş yapıyoruz. Öğrenci ise 150 TL'den 80 TL'ye düştü. Tek başına şu rezil firmayı yola getirip uzaktan İzmir'e bile dokunması yeterli. Fiş vesaire de kesmiyorlar zaten zorla almadığınız sürece, düpedüz vergi kaçakçılığı.

Kısacası evet, iyi birisi.

Manisa'da öğrenciyim ve bu adam gerçekten iyi biri gibiydi, İzmir'e gidiş parasını bile düşürmüştü yukarıda arkadaşın yazdığı gibi. Umarım kazasız belasız iyileşir, üzüldüm gerçekten.

Bu bir suikast girişimidir arkadaş. Birileri Özgür Özel'e gözdağı vermek için elini bir kez daha kana bulamak istedi. Özgür Özel top sende artık. Gaziosmanpaşa'daki muhalefetini devam ettirmek zorundasın. Meydanlarda dağılmamak üzere toplanmak zorundasın yoksa işin sonu çok kötü.

1749319857654.webp

Ampul bu ülkenin milli güvenlik sorunudur. Oy verenleri de öyle.

Neredeyse 1 ay geçmiş bile. Zaman çok çabuk geçiyor gerçekten. Ferdi Başkan'a Allah'tan rahmet, sevenlerine, yakınlarına ve Manisa halkına başsağlığı ve sabır dilerim. Uzun süre sonra bir ilki yaptı ve Manisa Büyükşehir Belediyesini kazandı. Cenaze görüntülerini izledim. Ne yaptıysa 1.5 senede kendisini çok sevdirmiş ve cenazesi çok kalabalıktı. En önemlisi de arkasından tek kötü kelime söyleyen görmedim malum troller dışında. Malum troller, bu işi parayla yaptığı için kendi düşünceleriyle hareket etmiyorlar. Arkasından tek kötü kelime söylenmemesi, hiçbir siyasetçiye kolay kolay nasip olmaz. Tekrardan Allah'tan rahmet diliyorum... Ferdi Başkan gibi başkanların sayısının artması dileğiyle. Halkın adamı olursanız unutulmazsınız, olmazsanız da unutulursunuz. Basit denklem.