Manjaro'ya geçilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aegean
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 681
  • Etiketler Etiketler
    manjaro
Çok yanarlı dönerli ben böyle sade ve modern bir arayüz istiyorum.

Aslında kuracaktım ama bu video biraz soğuttu.
Yusuf İpek bir ara Arch kullanmayın diyordu, daha sonrasında herkes Arch kullanmalı diye bir video çekmişti. Yani sırf Yusuf İpek böyle dedi diye hoşunuza gitmeyecek diye bir kaide yok. Deneyebilirsiniz.

Bu arada archinstall kullanmayın. Hem Arch Linux'un yapısına aykırı, hem de sorunlu bir araç.

O zaman Catchy OS'i bir live USB olarak deneyimliyeyim. Hoşuma giderse şans vereceğim. Yorumunuz için teşekkürler.

Aslında kuracaktım ama bu video biraz soğuttu.
Bu adamı neden teknoloji bilirkişisi olarak görüyorsunuz? Adam içerik üreticisi.

Ek olarak paketlerin sıkıntı çıkarabilme ihtimali var ancak Arch'ın da problem çıkarabilme ihtimali var ve CachyOS kullanırken problem yaşamaktan korkuyorsanız Arch ve Arch tabanı size göre olmayabilir.

Garuda Linux KDE Lite'a bakabilirsiniz.

Her masaüstü ortamı öyle değil hocam, minimal versiyonları da var, büyük ihtimal oyun özel isosundan bahsediyorsunuz, hangi masaüstü ortamını istiyorsanız sade hallerini içeren isolar da var bir deneyin derim.

Archinstall önermemenizin sebebi tam olarak nedir? Ben kullanırken bir sıkıntı çıkarmamıştı da. Arch kurulum felsefesinden dolayı mı?
Kararlılığı düşük bir script. Yeni sistemleri doğru kurmakta sıkıntı yaşayabiliyor.

Ancak sizin için çalışıyorsa kullanmanızda sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…