Bende Linux kurmadan önce Manjaro düşünüyordum, ama sonradan vazgeçip Mint yüklemiştim.
Manjaro ekibinin beceriksizlikleri bilinen bir şey. O yüzden de haklı olarak öyle bir algı oluştu dağıtıma karşı. İşletim sistemi oyuncak değil, düzgün bir şekilde yapılmasını istersin.
Yakın amaca sahip Mint, Pop_OS!, ZorinOS, EndavourOS hakkında böyle şeyler pek duyulmuyor.
Bende Linux kurmadan önce Manjaro düşünüyordum, ama sonradan vazgeçip Mint yüklemiştim.
Manjaro ekibinin beceriksizlikleri bilinen bir şey. O yüzden de haklı olarak öyle bir algı oluştu dağıtıma karşı. İşletim sistemi oyuncak değil, düzgün bir şekilde yapılmasını istersin.
Yakın amaca sahip Mint, Pop_OS!, ZorinOS, EndavourOS hakkında böyle şeyler pek duyulmuyor.
Mint'e malware geldi. Pop_OS linustechtips, endavouros daha ne zaman çıktıki konuşulacak. Sadece bir kişi tarafından maintain edilen bir sistemi adam yerine koymamı beklemeyin.
Manjaro'yu deneyin isterseniz gerçekten pişman olacağınızı sanmıyorum. Aur paketlerini bile uygulaması üzerinden yükleyebiliyorsunuz çok spesifik bir durumda kalmazsanız terminal kullanmanıza gerek kalmayacak
Manjaro'yu kullananlar birçok kez sorun yaşadılar. Çok hızlı bir Google aramasıyla için çözümü çok basitti ancak gına getirtecek cinstendi. Manjaro kesinlikle kullanılmamalı. Saf Arch ve diğer bilindik çatallanmalara bakmakta fayda var.