Mansur Yavaş CHP'den İstifa Etti: “Siyasi Yoluma Bağımsız Devam Edeceğim”

Learnof 4

Üstün
Makaleler
2
“CHP'nin içinde yaşanan kavga ve bölünmenin parçası olmak istemiyorum. Benim için seçmenin iradesi ve belediye başkanlığı görevi, parti aidiyetinden daha önemli. Bu nedenle CHP'den ayrılıyorum ama siyaseti bırakmıyorum; bağımsız olarak devam edeceğim.”

Seçimde adaylığını açıklamazsa üstünden korkak damgasını atamaz. Şimdilik metro projelerini Cumhurbaşkanlığı Yatırım Programına katmaya baksın.

Korkak basiretsizin teki. Turk milleti bundan ümidini kesmeli.

Doğru karar. Kendisiyle birlikte ayrılan birkaç belediye başkanı daha var. Hepsi birlikte CHP'ye alternatif, köküne bağlı bir parti kurarsa daha iyi olur.

Ya Erdoğan ile anlaşarak bağımsız olarak girer, AKP de aday çıkarmaz o şekilde anlaşarak aday olur ya da AKP aday çıkarır bu da bağımsız girdiği seçimi kaybeder. AKP izin verirse bir daha başkan olur.
Başkanı bağımsız Yavaş yaparlar; meclisi AKP'li yaparlar, istedikleri olmadığında meclis vetöler çünkü.

Bir sonraki seçimi bağımsız olarak AKP'ye karşı kazanamaz. Ne o kadar iyi icraatleri var ne de o kadar kör şekilde oy kullanan fanatik seçmeni var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…