@Hans, Oy verme yaşına yeni gelmiş birisi için iddialı sözler. Gizli AKP'li olduğunu forumun yarısı bilir.

''Tüm dünyada olmuş sonuçta, 'bla bla' deme; ben ülke içine bakarım, başkasının yaşaması umurumda değil.'' Şu cümlenden sonra okumayı kestim.

2001 büyük ekonomik krizini de yazmışsın bir de, gözüme çarptı. :hehehe: O zamanki krizin, şu ankinden daha kötü olduğunu mu zannediyorsun? Ciddi ciddi eklemene patladım. Hayal dünyanda başarılar.

Atatürk’ün olduğu bir dönemden daha iyi dönem mi olur? Ülke her gün daha da iyiye gidiyordu. Birçok hak veriliyordu.

Genel olarak Türkiye’nin tarihi düzleminden yola çıktım, standart açısından yukarıda da yazmıştım zaten, herhangi bir sebep fark etmeksizin diye. Ama Atatürk’e saygımdan yine de kaldırdım.Sonuç olarak o arkadaş, sırf bu tarihten dolayı değil, fanatik CHP'liğinden inkar etti.

Sonuç olarak o arkadaş, sırf bu tarihten dolayı değil, fanatik CHP'liğinden inkar etti.
Hoop burada söz bana gelmiş yine. :) ''Fanatik CHP'liğinden inkar etti.'' Öncelikle yorumlarımı keşke anladıktan sonra cevap verseydin. CHP'liyim diye kim demiş? LOL... Eleştiride mi yapmayalım? En büyük sorun da bu ya zaten, görevini yapanları öve öve bitirememeniz. Yeniliğe çok kapalısınız...
Hadi yapıştır bir tane daha! FETÖ'cülüğe kadar gideceğim anlaşılan.
Klasik AKP zihniyeti bu nerede görsem bilirim, yapıştırır bütün damgaları. Boşuna demiyorum saklama diye, herkes biliyor ne olduğunu. :hehehe:
Millet aya çıkarken bizim tartıştığımız konu... Son diyeceğim bu, iyi günler herkese.

Hoop burada söz bana gelmiş yine. :) "fanatik CHP'liğinden inkar etti." öncelikle yorumlarımı keşke anladıktan sonra cevap verseydin. CHP'liyim diye kim demiş? LoL... Eleştiride mi yapmayalım? En büyük sorun da bu ya zaten, görevini yapanları öve öve bitirememeniz. Yeniliğe çok kapalısınız...
Hadi yapıştır bir tane daha! FETÖ'cülüğe kadar gideceğim anlaşılan.
Klasik AKP zihniyeti bu, nerede görsem bilirim, yapıştırır bütün damgaları. Boşuna demiyorum saklama diye, herkes biliyor ne olduğunu. :hehehe:

Solcu gazetenin altında CHP'yi eleştir, bakayım seni ne ilan ediyorlarmış. Kendinle çelişiyorsun, bir şey yapıştırmak AKP'nin işi, sen AKP'lisiniz diyorsun ve farkında olmadan kendinle çelişiyorsun, üzücü.

Genel olarak Türkiye’nin tarihi düzleminden yola çıktım, standart açısından yukarıda da yazmıştım zaten, herhangi bir sebep fark etmeksizin diye.
Hiçbir şekilde “kötü yıllar” sayılacağını düşünmüyorum. Savaştan yeni çıkmış ve yeni kurulmuş bir ülkenin ilk yılları için gerçekten iyi bir dönemdi. Halkın sorunları dinleniyordu ve çözüm bulunuyordu. Şu sıralarda hiç dinlenmiyor. Çoğu ülkeden daha önce de kadınlara seçim hakkı verilmesi gibi devrimsel değişiklikler oldu. Yeni alfabe ve TDK gibi yeniliklerden bahsetmeye bile gerek yok.

Yönetim açısından benzeri çok zor bulunur. Günümüzde bu dönemde yapılan yenilikleri herhangi bir Orta Doğu ülkesine getirirseniz 100-500 sene ileriye gider. Zorluklar yaşansa da Rusya’da olduğu gibi insanlar açlıktan ölmedi. Türkiye, o dönemin koşullarıyla çok iyi durumdaydı.
Sonuç olarak o arkadaş, sırf bu tarihten dolayı değil, fanatik CHP'liğinden inkar etti.
Partilerin kendi başlarına pek bir değeri yok. Yönetenlerin fikirleri önemli ve o bile dönem dönem değişebiliyor. Amerika’daki iki partinin şu anda kuruluş günleriyle hiçbir alakası yok mesela. Köleliği savundukları dönemler bile vardı. Türkiye’de de Mansur Yavaş’ın fikirleri, rakiplerine göre çok iyi. Kötü bir yanı varsa bile şu andan çok daha iyi olacağı kesin.

Partilerin kendi başlarına pek bir değeri yok. Yönetenlerin fikirleri önemli ve o bile dönem dönem değişebiliyor. Amerika'daki iki partinin şu anda kuruluş günleriyle hiçbir alakası yok mesela. Köleliği savundukları dönemler bile vardı. Türkiye'de de Mansur Yavaş'ın fikirleri, rakiplerine göre çok iyi. Kötü bir yanı varsa bile şu andan çok daha iyi olacağı kesin.

Aksini mi iddia ettim?

Solcu gazetenin altında CHP'yi eleştir, bakayım seni ne ilan ediyorlarmış. Kendinle çelişiyorsun, bir şey yapıştırmak AKP'nin işi, sen AKP'lisiniz diyorsun ve farkında olmadan kendinle çelişiyorsun, üzücü.
Madem tartışmayı devam ettireceğiz, öncelikle üslubuna bir bakar mısın? İlk verdiğin yanıttan sonra senden düzgün cevap bekledim, sonrasında verdiğin yanıttaki üslubunla sağlıklı iletişim sürdüreceğini mi sandın, kıraathane ağzınla benimle konuşma. :)

İkinci olarak, kendimi dünya vatandaşı olarak tanımlayan birisi olarak şu cevabın inanılmaz zoruma gitti; ''Tüm dünyada olmuş sonuçta, 'bla bla' deme; ben ülke içine bakarım, başkasının yaşaması umurumda değil.''

Altını çizerim, benim umurumda kardeşim. Ne bu cevap? Bir de okşayan cevaplar bekliyorsun benden.

Verdiğin örnekler de fasa fiso. ''En büyük Erdoğan eleştiricisiymiş...'' En büyük manipüle ustası olduğun kesin! Attığım yoruma bile dönüp dolaştırıp ''CHP fanatiği'' dedin ne alakaysa.