Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de diyorum ki, eğer yalan ise zaten Mansur Yavaş haklıdır. Fakat bir kanıt sunulmadan yalanlamam, şahsen. Hani kimisi gelir AKP’li ilan eder, umurumda değil. Ben Mersin seçiminde Vahap Seçer’e oy verdim ama CHP’nin köleliğini de yapmam.

Diğerlerine yanıt vermekten görmedim.

Anlamıyor musunuz? Binip binmemesi umurumda değil. Eğer öyle “Megane ve dolmuşa bineceğiz” bundan sonra deyip de Mercedes’e binecekse, insanlara yalan söylemeyecek. Sonuç olarak %90 ihtimalle bir sonraki hükümet onlar olacak.

Yok, anlamadığım şu: Bunun kaynağı Halk TV falan mı olmalarını bekliyorlar? Tabii ki iktidar yanlısı bir sayfa yapacak.
Tarafsız medya bulmak çok zor, neredeyse imkansız. Çünkü desteğini aldıkları partiler olmasa iki güne batar giderler. Tvnet kim izliyor ki bu 7/24 yayın yapıp program çekiyor?

Belki tesadüfen birileri denk gelir de izler diye yayın yapıyorlar 🙂

Anlamıyor musunuz? Binip binmemesi umurumda değil. Eğer öyle “Megane ve dolmuşa bineceğiz” bundan sonra deyip de Mercedes’e binecekse, insanlara yalan söylemeyecek.
Asıl sen anlamıyorsun birader. Sen misin Ankara halkı? Sen mi karar veriyorsun bu yalanın kimin umurunda olduğuna? Sen bundan önceki yönetimin kim olduğunun farkında mısın? İnsanlar demek ki o kadar memnun ki bu yalana (şayet böyle bir yalan varsa) rağmen hala seçmeye devam ediyor.

Ben cümlemde Mansur Başkan yalan söylemez mi dedim? Önce genel durumun farkına var. Attığın haberin neyi amaçladığının farkında mısın? Bizim derdimiz kimsenin bindiği araba değil. Halkın sevdiği, iyi bir belediyeci. Bitti, bu kadar.

Anlamıyor musunuz? Binip binmemesi umurumda değil. Eğer öyle "Megane ve dolmuşa bineceğiz bundan sonra." deyip de Mercedes’e binecekse, insanlara yalan söylemeyecek.

Haberin doğruluğundan bağımsız bir yorum:
Belki doğru bir düşünce tarzı değildir benimkisi ama ülkece bulunduğumuz noktada en son eleştirmek istediklerimden birisi olurdu Mansur Yavaş. Kendisinin konumu belli. Her şey bitti de sıra ona mı geldi? Neler neler olup bitiyor ülkede. Normal bir ülkede yaşamıyoruz ki.

Mansur Yavaş, Ankara dahil olmak üzere diğer illerde de en sevilen ve cumhurbaşkanlığı adaylığını koysa belki kazanacak bir belediye başkanı.

Böyle bir adam varken sizin bir video ile düşünceleriniz değişiyor ise, A Haber'i açın o zaman tüm aklınızda olan şeyler değişsin.

Madem öyle biz de böyle yapalım o zaman.

Asıl nefret kusmanız gereken bu insanlar. Mansur Yavaş gibi bir adam en sona kalsın.

Çetrefilli lüks araçlar ile gezenler ise yine bunlar. Madem bir video ile düşünceleriniz değişiyor, bu video ile de tekrar CHP'ye geçmeniz lazım. :D Araştırınız.

1713255762114.webp

Son düzenleme:
  • Kalp
İfadeler: 995
Haber içerisinde belediyeye bağlı kurumlara ait lüks araçlar geçiyor. Peki bu araçları kim satın aldı? Nasıl alındı? Hiç bir detay yok.

Bu araçlar önceden mi vardı yoksa sonradan mı aldın detay yok. Araçlar kiralık mı belli değil. Baştan aşağı yanlış bir yaklaşım. Birileri mi hibe etti belli değil. O kadar belirsizlik var ki doğru olsaydı sosyal medyada büyük ses getirirdi.

Bu kadar paylaşımda soğuyorsanız pudra çekenleri görünce direkt CHP'li olmanız gerekliydi. Saçmalık...

Son anda aklıma geldi. Mehmet Şimşek göreve geldiğinden beri israfa dikkat çekiyor. Hükümet aksine daha fazla lükse yöneliyor. Seçim sonuçları ortada...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.