Geçen seçimlerde aday olmak istemiyorum piroyu destekleyeceğim demişti şimdi ise "partim isterse aday olacağım" diyor sevgili Mansur bey. Ben aday olacağını düşünmüyorum fakat eğer aday olursa oyum kendisine tabii ki. Hiç bir partiyi sevmiyorum, bireysel olarak bakıyorum. Umarım "Partisi" içindeki kokuşmuş tipleri de sürgün eder. CHP artık, Atatürk partisi olmaktan uzak bir durumda. Bunlara Atatürk ile 10 soru sor 1 tane doğru cevap veremez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Parti: Kılıçdaroğlu, aday olmalı!

kemal-kılıçdaroğlu-sanasöz.gif

Artık sağcılar kazanamaz? Her seçimi %100 kazanıyormuş gibi beklemeye devam. Aynen kazanamaz :rofl:
Aslında bu halkı kandırmak kolay, işler öyle bir noktaya gelmeli ki hükümet memur maaşlarını bile ödeyemez hale gelmeli ancak o zaman bu halk daha kandırılamaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Hans, Son seçimde neyi gördün? Cumhur ittifakı içerisinde bulunan partiler 31 mart yerel seçimlerinde toplam %46 oy aldı. Emekliler çok büyük tepki göstermese ve Yeniden Refah seçime tek başına girmese birçok yeri alamıyordun.

@Hans, Son seçimde neyi gördün? Cumhur ittifakı içerisinde bulunan partiler 31 mart yerel seçimlerinde toplam %46 oy aldı. Emekliler çok büyük tepki göstermese ve Yeniden Refah seçime tek başına girmese birçok yeri alamıyordun.
Her geçen gün çoğu sağcının artık sola geçtiğini kendi gözlerimle görüyorum. Bitti artık bu sefer, ve ben bugüne kadar hiçbir zaman AKP'nin bittiğini söylemedim, ama bu sefer gerçekten bitti.