Solcu, sosyalist cumhuriyet HP'ye oy veremem ben. Ben sağcıyım, ben liberalim arkadaş. ✋

Tamamdır arkadaş. ✋

Hocam yalnız solcu, sosyalist cumhuriyet HP dediğiniz parti şu an belki de iyi bir hayat yaşamamızı sağlayan ya da savaş zamanı ülkeyi kurtaran insanların başında gelen Atatürk'ün kurduğu partidir. Dogru o zamanki CHP ile şu anki CHP arasında çok fark var. Ama bu farkli ithamlarda bulunmaya bahane olamaz bence.

Turkiye'deki en iyi belediye baskani bence kazanirsa AKP'den yaptiklarinin bedelini soke soke alacak karakter de bu adamda var.

Bence tam aksine, bunu Ekrem daha iyi yapar.

Hocam imamoglu iyi, işini iyi yaptığını düşünüyorum. Ama İstanbul'da yaşamama rağmen Mansur Yavaş'ın hizmetlerini, yaptığı yenilikleri vb daha çok duyuyorum. Gerek TV de haber kanallarında gerek internette daha çok görüyorum Mansur Yavaş'ı. Ama bu demek değilki imamoğlu hiçbir şey yapmıyor.

Hocam imamoglu iyi, işini iyi yaptığını düşünüyorum. Ama İstanbul'da yaşamama rağmen Mansur Yavaş'ın hizmetlerini, yaptığı yenilikleri vb daha çok duyuyorum. Gerek TV de haber kanallarında gerek internette daha çok görüyorum Mansur Yavaş'ı. Ama bu demek değilki imamoğlu hiçbir şey yapmıyor.

İstanbul metropol bir şehir ve Ankara gibi her şey göz önünde bulunmayabilir. Ankara küçük değil tabii ama İstanbul'da 15 milyon kişi var yani.

Hala Erdoğan'a basmaktan iyidir ama elimde seçenek olsaydı asla Mansur'a basmazdım. Seçimde aday olmadı ya kafayı yedirtti bana. Memleketin iyiliğini istediğini falan düşünmüyorum.

Hala Erdoğan'a basmaktan iyidir ama elimde seçenek olsaydı asla Mansur'a basmazdım. Seçimde aday olmadı ya kafayı yedirtti bana. Memleketin iyiliğini istediğini falan düşünmüyorum.

Hocam şu an bazıları hariç. Pek çok aday baştakinden daha iyidir bence. Yani bu adam yüzünden dünyada mesela ekonomide neredeyse ilk 10'a girebilecekken biraz daha böyle giderse sıralamaya alınmayacağız herhalde. Dibin dibini gördük bu coğrafyada. Eskiler yokluk içinde yokluk yaşar ama biz varlık içinde yokluk yaşıyoruz. Çoğunlukta baştaki gitmesin ben sürünmeye razıyım kafasında. Adamlar ülkenin değil tabiri caizse kendilerine sahip olan kişinin iyiliğini düşünüyorlar.