@WundeBaa, bütçe varsa 5070 Ti yoksa 9070XT, anakartı Force yaparsanız 9800X3D kullanırsınız, 70-80 derece bu işlemciler için normal sıcaklıklar, bu Peerless'den daha iyi bir soğutucu.

@WundeBaa

İşlemci.
Anakart.
RAM.
Ekran kartı.
SSD.
Kasa.
PSU.
Soğutucu.

80.500 TL.

Anakart B850M Force yapılırsa çok iyi olur.

Hocam bu B850M Force cok mu iyi bir anakart. Bana da B650 Gaming AX XV2 yerine önerilmişti.

@Josh, fiyat performans oranı yüksek bir kart, Gaming X AX V2 benim favori kartım ama 1.000 TL'den fazla fark var, düşük bütçe F/P sistemlerde şu an Force güzel seçenek.

@Josh, bende sistem yenileyeceğim Force aklımı çeliyor, çok yeterli bir anakart aradaki farka bir soğutucu alınabilir.

Force olan modelin RAM OC potansiyeli daha yüksek, 2 slot olmasından ötürü, RAM OC niyetiniz varsa direkt onu alın, pasif soğutmaları, ATX yapısı port sayıları, Debug ledleri gibi eksiksiz bir kart Gaming X AX V2 ama fiyatı 8 üstüne çıkınca geri planda kaldı.

@Josh, bende sistem yenileyeceğim Force aklımı çeliyor, çok yeterli bir anakart aradaki farka bir soğutucu alınabilir.

Force olan modelin RAM OC potansiyeli daha yüksek, 2 slot olmasından ötürü, RAM OC niyetiniz varsa direkt onu alın, pasif soğutmaları, ATX yapısı port sayıları, Debug ledleri gibi eksiksiz bir kart Gaming X AX V2 ama fiyatı 8 üstüne çıkınca geri planda kaldı.

Sistemi aldım bu şekilde oldu toplam 70.000TL;

R7 7800x3D
Colorfull B650 Battle AX V15 Wifi
2x16 32GB 6000MHz CL36
Gigabyte RX 9070 XT
Coolermaster Masterbox TD500 V2 750W PSU
MSI Coreliquid M240 Sıvı Soğutma
1TB Kioxia G3 SSD

Sistemi aldım bu şekilde oldu toplam 70.000TL;

R7 7800x3D
Colorfull B650 Battle AX V15 Wifi
2x16 32GB 6000MHz CL36
Gigabyte

Bugün geldi.

Kioxia marka SSD stok olmadığı için Kingston NV3 SSD ile değiştirildi. Bunun dışında yazdığım parçalar.

Dosya Ekleri

• IMG_6498.webp
    IMG_6498.webp
    4,1 MB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme: