semozin

Uzman
Merhaba dostlar,

Hard bir FPS oyuncusuyum. Rainbow Six: Siege champ oldum. Valorant 5 sezon Radiant bitirdim, CS2’de FACEIT’te 3100 ELO’yum. Şu ana kadar bilgisayar parçaları hariç her şeyi önemsedim. Belki elimden 40’a yakın mouse geçmiştir. Mousepad’lerde Artisan’lara kadar çıktım. Klavye konusunda ise bu Rapid Trigger furyası çıktığından beri beni cezbetmişti. Hard Valorant ve Rainbow oynarken Apex 3 TKL kullanıyordum. Neyse dedik geçelim bari; ilk önce SteelSeries Apex Pro Mini Wireless, sonra Wraith W75, Lqunix EZ63, Gateron Jade, MadLions, Mad68HE… Yani kısacası birçok ürünü deneyimledim. Fakat bugün son kez bir W75 şans vereyim dedim, rafa geri kaldırdım; emektar Apex 3 TKL’yi taktım geri ve inanılmaz derecede fraglarım, oyun içi movement’ım değişti. Sizce de çok abartılan bir şey değil mi? Sizin bu SOCD, Rapid Trigger deneyimleriniz nasıldı? Paylaşırsanız sevinirim.

İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar,

Hard bir FPS oyuncusuyum. Rainbow Six: Siege champ oldum. Valorant 5 sezon Radiant bitirdim, CS2'de FACEIT'te 3100 elo'yum. Şu ana kadar bilgisayar parçaları hariç her şeyi önemsedim. Belki elimden 40'a yakın mouse geçmiştir. Mouse Pad'lerde artisan'lara kadar çıktım. Klavye konusunda ise bu Rapid trigger furyası çıktığından beri beni cezbetmişti. Hard Valorant ve Rainbow oynarken Apex 3 TKL kullanıyordum. Neyse dedik geçelim bari; ilk önce SteelSeries Apex Pro mini Wireless, sonra Wraith W75, lqunix EZ63, Gateron jade, madlions, mad68he… yani kısacası birçok ürünü deneyimledim. Fakat bugün son kez bir W75 şans vereyim dedim, rafa geri kaldırdım; emektar Apex 3 TKL'yi taktım geri ve inanılmaz derecede fraglarım, oyun içi Movement'ım değişti. Sizce de çok abartılan bir şey değil mi? Sizin bu socd, Rapid trigger deneyimleriniz nasıldı? Paylaşırsanız sevinirim.

İyi sosyaller.

Hissedilecek kadar büyük bir fark olduğunu sanmıyorum. Gateron hade kullanıyorum. Sadece sesi daha iyi hissiyatı daha premium. Movementınızın değişmesi elinizin daha alışkın olması ve elinizin daha rahat etmesi ile ilgili olduğunu düşünüyorum.

Sizdeki daha çok alışık olduğunuz düzenden kopmuş olmanızdan sebep yaşadığınız karmaşa olsa gerek.
Ben de %75 ve altındaki klavyelere karşı ciddi bir önyargım var, kullanamıyorum ve kullandığım zaman oyun içindeki algılarım kapanıyormuş gibi hissediyorum.