Rehber Manyetik, mekanik ve optik switch klavyelerin farkları nelerdir?

Everest KB-961 beğendi...
Ben bu klavyeyi okulda görmüştüm ilk kez. 2016-2017 falandı sanırım.
O zamanlar mekanikler yaygın değildi ve havalıydı. Bir tanesine basmak için an kolluyordum bunu gördüm.
Hissiyatı güzeldi ancak mekanik değildi.

Vallahi bükmeye karşı çok dayanıklı. Evde 2 3 tane yedekte var. Memnunum ben...

Bu arada şaka maka mekanik/manyetik klavyelerin sadece oyuncular için yapıldığına inanıyorum şahsen. İş için daha çok sessiz ve membran klavyeler kullanılsın yoksa kulaklarım patlıyor.

Bu arada şaka maka mekanik/manyetik klavyelerin sadece oyuncular için yapıldığına inanıyorum şahsen. İş için daha çok sessiz ve membran klavyeler kullanılsın yoksa kulaklarım patlıyor.
Bazı mekanik klavyeler çok sessiz. Akko Silent Penguin mesela. Ofiste kullanılan membronlar bi süre sonra kayış gibi oluyor tuşa basmak yerine göçertiyorum klavyeyi.
Veya en basit yöntem; az bir şey yalıtım yapılmış klavyede Red (linear) switch kullanmak.

Ben boşuna mı MX Keys S'e o kadar para verdim (Mekanik alsam daha pahalıya gelirdi heralde)

Son düzenleyen: Moderatör:
1879'dan beri var. Klavyelerde ilk kullanımı da 1968.
Olabilir, tarihçeye çok girmedim. Klavyelerde gerçekten seçenek haline gelmesi/yaygınlaşması aşağı yukarı 2018-2020 civarlarında oldu. Ondan öncesi aşırı nişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…