emirhankync
Uzman
Klavye alacağım ama bana manyetik ve mekanik arasında aşırı bir fark yok ve mekanik daha uzun ömürlü dendi. Başka birileri de manyetik daha uzun ömürlü dedi. Hangisini almalıyım?
Manyetik switch ve mekanik switch arasında fark yok mu, Manyetik switch'de tuşa basma hassasiyetini ayarlayabiliyorsun, 1 tuşa 2 farklı tuş atayabiliyorsun. Onu geçtim Sürtünme olmadığından daha uzun ömürlüdür manyetik switchlerKlavye alacağım ama bana manyetik ve mekanik arasında aşırı bir fark yok ve mekanik daha uzun ömürlü dendi. Başka birileri de manyetik daha uzun ömürlü dedi. Hangisini almalıyım?
Hocam bende hadron var çin malı ikinci el aldım 4 senedir sağlam. Bi tane bozulan tuş yok. Yani biraz şans işi ürünler. Kimi ürün 6 ayda tuş atar kimisi de böyle 4 sene gider. Ama manyetik switchler arkadaşın üstte dediği gibi daha dayanıklıdır.Ya şöyle dayanıklılık açısından bakıyorum biraz daha hani hangisi daha dayanıklı ne farkları var kafam karıştı.
bu klacyeye ne diyorsunuz ?
Eğer yazılıkm desteği varsa alınabilir, Knob da var baya işlevsel.Ya şöyle dayanıklılık açısından bakıyorum biraz daha hani hangisi daha dayanıklı ne farkları var kafam karıştı.
bu klacyeye ne diyorsunuz ?
Basma hassasiyeti, Rapid Trigger, 1 tuşa fazladan tuş atama. Switchler sürtünme yaratmadığından mekanikteki gibi çift basma sorunları olmaması. Tek fark o basma mesafesi demek fazla yüzeysel.Manyetikte basma mesafesini ayarlayabiliyorsun.
Tek fark o.
Aslında hepsi o kadar gereksiz kalıyor ki kullanmıyorsun bile.Basma hassasiyeti, Rapid Trigger, 1 tuşa fazladan tuş atama. Switchler sürtünme yaratmadığından mekanikteki gibi çift basma sorunları olmaması. Tek fark o basma mesafesi demek fazla yüzeysel.