Ölçüleri biraz sallıyorum net değil siz ölçersiniz. 32 inç monitöre 70 cm desek, 27'ye 60 desek 160x80 masada fazlasıyla kasa koyacak yerde kalıyor.

Ölçüleri biraz sallıyorum net değil siz ölçersiniz. 32 inç monitöre 70 cm desek, 27'ye 60 desek 160x80 masada fazlasıyla kasa koyacak yerde kalıyor.
Hocam yalnız şöyle bir durum var . Ben şu an tek monitör kullanıyorum daha 2. Monitörüm gelmedi. Şu an masayı ortalayarak oturuyorum ve monitör tam ortada duruyor masanın. 2. Monitör gelince ve 160 cm masaya geçince masanın en ucuna oturup monitörleri de en uçtan itibaren koymam gerekiyor dimi masaya sığması için ? Yani masayı ortalayarak oturamıcam artık ?

Arkadaşlar 2 dakikanızı ayırıp fikir verirseniz çok mutlu edersiniz beni. Şimdiden teşekkür ediyorum hepinize.

Öncelikle ben 2 monitör kullanıyorum. Bir tanesi 32 inç diğeri 27 inç. Masanın üstünde sadece bu ikisi olacak , bilgisayar kasasını koymayacağım. Masa boyutu olarak 160 (genişlik) x 80 ( derinlik ) veya 180 x 90 düşünüyorum. Siz hangisini önerirsiniz ?

Ek olarak masaya birtakım özelleştirmeler yaptıracam.

Klavyem kablolu olduğu için klavyenin ön kısmına bir delik açtırıp klavye kablosunu oradan aşağı almayı düşünüyorum.

Bir de masanın alt kısmının tavanına kablo tepsisi yaptırıp modem , priz ve kabloları oraya koymayı düşünüyorum.

Bunların yanısıra başka tavsiyeleriniz var mı ?
Boyutu çok abartmayıp L masa yaptırabilirsiniz bence. Yakın zamanda L masa düşünüyorum aileme de danışıp…

Boyutu çok abartmayıp L masa yaptırabilirsiniz bence. Yakın zamanda L masa düşünüyorum aileme de danışıp…
Hocam L masa düşündüm fakat bana çok kullanışlı gelmedi. Yani masanın L şeklinde bükülen bölümünde ne yapacam ki mesela ? Yemek yerken direkt monitörün önüne koyup öyle yiyorum. Onun dışında yani aklıma bir şey gelmiyor. Ne işe yarar o kısım ? 😂

Hocam L masa düşündüm fakat bana çok kullanışlı gelmedi. Yani masanın L şeklinde bükülen bölümünde ne yapacam ki mesela ? Yemek yerken direkt monitörün önüne koyup öyle yiyorum. Onun dışında yani aklıma bir şey gelmiyor. Ne işe yarar o kısım ? 😂
Yan kısma kasanızı veya yazıcınız varsa yazıcınız gibi şeyler koyarsınız. Ayrıca kitaplarınızı koymak için masa üstü bölmeli bir şey alıp içine kitaplarınızı koyabilirsiniz. Görüntü manasında da güzel olur hem de çok güzel hissettirir bence. Kullanışlı da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yalnız şöyle bir durum var. Ben şu an tek monitör kullanıyorum daha 2. monitörüm gelmedi. Şu an masayı ortalayarak oturuyorum ve monitör tam ortada duruyor masanın. 2. monitör gelince ve 160 cm masaya geçince masanın en ucuna oturup monitörleri de en uçtan itibaren koymam gerekiyor değil mi masaya sığması için? Yani masayı ortalayarak oturamayacağım artık?

Bir şey fark etmez ki. Önemli olan ana monitör olarak kullandığınız ekranın karşısına oturmak. İkinci monitörde kenarda durur.

160 cm dar bir genişlik değil bu arada. İkinci monitörü sola çapraz olarak koyacağınızı düşünürsek ana ekranı ortalayarak oturma şansınız var. Çünkü yandaki ekranı görmek için onu çapraz şekilde koymanız lazım. Bu da masada daha az yer kaplamasını sağlıyor.

Kesinlikle pushlayabildigin en maks. degerlere pushla. Ben kendime custom bir ceviz agaci masa almistim. Simdi Tuschkoning'den custom elektrikli masa soylicem. Gayet guzel duruyor. 200'e 100'mu ne baya buyuk alacam. Mis gibi bir masa olacak. Bos alan cok iyi oluyor masaya herseyi serebiliyorsun.

Bir de sana tavsiyem. Ben mal gibi masayi alirken yanlarini kestirtmedim. Bildigin agac govdesindeki yamukluklar var. Sana tavsiyem duzelttir. Normal masa gibi yap bir de koltugunu olc. Oturdugunda maks yukseklik falan nasil olsun diye ayar yap. Tam dort dortluk analiz et. Pisman olma. Ben oldum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle pushlayabildigin en maks. degerlere pushla. Ben kendime custom bir ceviz agaci masa almistim. Simdi Tuschkoning'den custom elektrikli masa soylicem. Gayet guzel duruyor. 200'e 100'mu ne baya buyuk alacam. Mis gibi bir masa olacak. Bos alan cok iyi oluyor masaya herseyi serebiliyorsun.

Bir de sana tavsiyem. Ben mal gibi masayi alirken yanlarini kestirtmedim. Bildigin agac govdesindeki yamukluklar var. Sana tavsiyem duzelttir. Normal masa gibi yap bir de koltugunu olc. Oturdugunda maks yukseklik falan nasil olsun diye ayar yap. Tam dort dortluk analiz et. Pisman olma. Ben oldum.
Hocam şöyle yaptıracam işte iyi değil mi ? Bu görseldeki gibi yaptıracam. Sadece sağ ve solundaki o çekmeceler olmayacak. Onun yerine kalınlaştırılmış ayak olacak.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-09-20 at 23.34.42.webp
    WhatsApp Image 2024-09-20 at 23.34.42.webp
    116,8 KB · Görüntüleme: 65
Hocam şöyle yaptıracam işte iyi değil mi ? Bu görseldeki gibi yaptıracam. Sadece sağ ve solundaki o çekmeceler olmayacak. Onun yerine kalınlaştırılmış ayak olacak.
Usta simdi gordum disardaydim kusura bakma. Masa cok guzel ama ben olsam kesinlike mesafeyi uzatirdim. Cunku ben soyle bir hata yaptim. Gittim illa ki elektrikli masa diye Nurustan Otto mu ne aldim. Masa cok guzel ama mesafe cok yakin. Kendime dedim ki monitor ile mesafem bu kadar yakin olmamali. Kardesime verdim o laptop takiliyor. Beni monitore cok yakin olmak cok bozdu. Simdi keresteciler sitesine gidip agac masa vs satan bir yerden 180'e 80-90 bir masa aldim. Cok memnunum. Artik biraz daha workspace ve zevk amacli acikcasi yeni bir masa almak istiyorum. Tuschkonig midir nedir ona bakicam ama net arastiramadim cunku bu alman sirketi bir turk sirketi almis onlarin adina uretiyor. Guzel olan 200'e 100 masa yaptirip elektrikli yaptirabiliyorsunuz. Muazzam tabi. Fiyatida degisken.

Buarada cekmeceler isine yariyabilir bence. Sana bagli ama bence monitor ile arandaki mesafeye dikkat et. Tabi isin sonunda illa ki kisisel zevke geliyor.