Ben ofis mobilya mağazasına gidip kendime özel ölçüde masa yaptırmıştım. Çünkü adamların işi bu ve imalattan geliyor. Marangoz yerine bence bu yolu dene. İstediğin renk, ölçü, iskelet, ayak, vb her şeyi seçebiliyorsun. Sana verebileceğim tavsiyeler ve benim yaptıklarım bunlar.
150cm x 75cm x 75cm x 3cm masa. (Uzunluk x Derinlik x Yükseklik x Kalınlık)
75cm yükseklik standarttır. Daha alçak veya yüksek yapma. Aynı zamanda 3cm'den ince masa yaptırmı. Monitör kolları kalın masa sever. Masanın içi dolu ve sağlam malzemeden olsun, boş IKEA kartonu gibi olmasın. Benimki normal MDF ama sesi tok ve kalın. Masanın iskeleti demir olsun ve ayakları iskelete bağlı olsun. Ayrı ayakları olmasın. Böylece masa sallanmaz ve sabit durur, oyun oynarken mouse'ı fırlatsan bile. E1 malzemeden üretilmiş masa iste, sağlığa zararsız. Ben 150cm x 75cm yaptım, sadece örnek, sen daha uzun ve daha derin al.
Ofis mobilyası mağazasından alırsanız nakliye, kurulum, garanti onlara ait oluyor. Başın rahat olur. Aynı fiyata, belki daha ucuza bile gelebilir çünkü marangoz bireysel olduğu için daha pahalı olma ihtimali var.