IPhone'nundan Reeder'ına kadar tüm markaları kullandım (Reeder, iPhone, Samsung, Xiaomi, Nokia, Windows) ancak tek fanboyluk yaptığım telefon bir aralar Nokia idi. Bazen ezbere konuşuyorum mecburen ama fanboylar da çok gıcık edici cidden, en çok bilen onlar oluyor genellikle.
Detaylar
Kim cevapladı?Sevdiğin bir marka olabilir. Ona bir şey demiyorum. Ama hayatın bir parçasıymış gibi savunmaları yanlış. Marka değil model önemli. Fanboyluk hastalık gibi bir şey. Hiçbir yararı yok. Bazıları savunacağım diye hakaret ve küfür bile edebiliyor. Çok ileriye gidenleri gördüm. Ben böyle herhangi bir şeye bağlanmıyorum.
Kanuni Jedi Suleyman
Yetkin
İsteyen istediğini savunur laf etmem ama, mesela ben Street Fighter 6 seviyorum diye Tekken 8 varken o çöp oynanır mı kafasına girenler oluyor delirtiyorlar.
HDDKullanıyorum
Üstün
S3 miniden iPhone 15'e geçen tayfa bilgisayar veya diğer kategoriler tarafına uyarlanabilir.
Elma ısıran
Üstün
Bu konuyu açan arkadaşımız "Marka fanboyluğu" başlığı altında Apple fanboylarına sallamak istemiş gibi geldi. Başlığı yanlış atmış.
Konuya gelirsek, ben kendimi rahatlıkla bir Apple fanboyu olarak nitelendirebilirim. Zamanında uzun bir süre amiral gemisi cihazlarda Android deneyimlemiş, hatta Windows Phone bile kullanmış biri olarak en iyisi olduğunu düşündüğüm markaya geçtim ve haliyle doğru bildiklerimi savunuyorum.
Konuya gelirsek, ben kendimi rahatlıkla bir Apple fanboyu olarak nitelendirebilirim. Zamanında uzun bir süre amiral gemisi cihazlarda Android deneyimlemiş, hatta Windows Phone bile kullanmış biri olarak en iyisi olduğunu düşündüğüm markaya geçtim ve haliyle doğru bildiklerimi savunuyorum.
Çoğunlukla başka marka kullanmadığı için savunan insan tipi.
Böyle ortamlarda markakara duygusal bakmayan yok, sadece dozajı değişiyor.Forumda da var evet ama ben sadece forumdakiler hakkında konuşmayacağım. Çevrenize bakarsanız illa bir tane zeki insanımız "Apple çok stabil, Android stabil değil" veya "Intel daha iyi AMD ısınıyor" ya da "AMD ekran kartları sorunlu NVIDIA daha iyi" gibisinden şeyler söylediğini görmüşsünüzdür. Özellikle ölümüne savunan gidip Low end model telefon alıp sonra Apple daha iyi diyenler hakkında ne düşünüyorsunuz? Çip iyi deyince de yazılım farkıyla geçiyor ya da Android'in yazılımı berbat çip iyi olsa ne yazar gibisinden yorum yapanlar var.
Ben kendimce Mercedes marka arabaları seviyorum. Şu Toyota Supra fanları gibi "Supra bunu geçer" demiyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-