Gezegen5

Becerikli
Mesela ayda ortalama 5.000-7.000 TL'lik bir market alışverişi yapılsa kredi kartı veya banka kartı ile buna iyi puan gelir mi? Gelir ise ortalama ne kadar gelir ve hangi kartları önerirsiniz? Mesela Yapı Kredi nasıldır?

İş Bankası ve Garanti. Bu iki bankanın market kampanyaları her ay oluyor. BonusFlaş ve Maximum Mobil üzerinden kampanyalara katılım sağlayabilirsiniz. Minimum 3.000 TL civarında puan kazanmanız muhtemel.

Parolapara gibi ön ödemeli kartları kullanırsanız 1000 TL harcamaya 200 TL iade gibi kampanyalardan faydalanabilirsiniz. Kredi kartı market kampanyaları artık genellikle tek seferde 2000 TL ve üzeri harcamaya 100 TL şeklinde oluyor. Ziraat Bankası da 1000 TL’ye 50 TL veriyor.

Market harcamalarında alacağı max bonus 40-50TL olur hocam abartmayın.
Ticaretin içerisinde olan bir insan olarak her ay en az 3.000 TL puan kazanıyoruz. Migros, Watsons, Gratis, CarrefourSA gibi marketlerden yaptığımız toptan alışverişler sayesinde bu puanları kazanıyoruz. Market harcaması yapıp sadece 50 TL puan kazanan kimseyi görmedim ben. 😂

Size öyle denk gelmiş olabilir.

Market harcaması yapıp sadece 50 TL puan kazanan kimseyi görmedim ben.
Bireysel müşteriyseniz artık kampanyalar rezil gibi. Ayda 700 TL puan almak için marketi sömürmeniz gerekiyor. Garanti, 2000 TL’ye 80 TL veriyor.

Axess daha da beter:

15000 TL harcamaya 500 TL puan veriyor. :rolleyes: