Birden fazla kartınızı ve hesabınızı tek bir fiziksel karta bağlamanızı sağlayan bir altyapı.
Tüketim alanlarınızı seçerek ilgili bankalardan işlem yapmasını sağlıyorsunuz, elinizdeki fiziksel kartın o an hangi kart olacağını siz seçiyorsunuz bir nevi.
Özellikle mil sistemi falan çok iyi ama fiyatı doğal olarak biraz tuzlu.
Koloni sistemi kullanım alanınıza göre tercih ederek ekstra kampanyalar ve oranlar açmanızı sağlıyor, bu kişisel kullanım şeklinize göre değişiyor.
Kendi sitesinden bakmanız daha iyi olacaktır tabii ki.

Mantıklı aslında, Nays için anlaşmaları var mı acaba?

Birden fazla kartınızı ve hesabınızı tek bir fiziksel karta bağlamanızı sağlayan bir altyapı.
Tüketim alanlarınızı seçerek ilgili bankalardan işlem yapmasını sağlıyorsunuz, elinizdeki fiziksel kartın o an hangi kart olacağını siz seçiyorsunuz bir nevi.
Koloni sistemi kullanım alanınıza göre tercih ederek ekstra kampanyalar ve oranlar açmanızı sağlıyor, bu kişisel kullanım şeklinize göre değişiyor.

Abonelik sistemi mi var yoksa kart ücreti mi tuzlu sadece? Eğer tek seferlik ise ödeyebilirim gibi sorun yok.

Kartlar cidden hoşuma gitti çünkü, gerçi sanırım reşit olmayan bireyler zaten kullanamıyordu mars.

Mantıklı aslında, Nays için anlaşmaları var mı acaba?

Abonelik sistemi mi var yoksa kart ücreti mi tuzlu sadece? Eğer tek seferlik ise ödeyebilirim gibi sorun yok.
Kartları pahalı ya da kiralık demek daha doğru olur sanırım.
Sitesinden kabaca bi hesaplama yapabilirsiniz ama şahsen o para cebimde kalsın isterdim.

Kartları pahalı ya da kiralık demek daha doğru olur sanırım.
Sitesinden kabaca bi hesaplama yapabilirsiniz ama şahsen o para cebimde kalsın isterdim.
Anladım. Bilgiler için teşekkür ederim. Hizmet açıkçası oldukça hoşuma gitti; bir bakayım reşit olmayanlar için veriliyor mu. Eğer öyleyse belki alabilirim.