Merhaba sizce Marshall Minor 4 alınır mı? O fiyata daha iyi bir alternatif var mı?
Çok teşekkürler, peki bütçeyi biraz daha arttırırsam ne bulabilirim? Maksimum 6500-7000 olacak şekilde.Marshall TWS konusunda kötü bir marka. Bu daha iyi. Son model xMEMS sürücü kullanıyor.
Rica ederim. Huawei FreeBuds Pro 4 veya Galaxy Buds3 Pro.Çok teşekkürler, peki bütçeyi biraz daha arttırırsam ne bulabilirim? Maksimum 6500-7000 olacak şekilde.
Pekala bunlar kulakta düşmeden durur değil mi? Şu yüzden soruyorum, hangi kulaklığı denediysem düşmeyen olmadı. Bu konuda iddialı olan bir kulaklık benim işimi en iyi şekilde görür diye düşünüyorum çünkü öbür türlü zaten düştüğü için rahat kullanamayacağım.Rica ederim. Huawei FreeBuds Pro 4 veya Galaxy Buds3 Pro.
Huawei ses kalitesinde daha iyiyken Samsung ANC'de daha iyi.
Bu kancali model kesin dusmuyor. Kulakta sabit duruyor. Fakat ses kalitesi attiklarim arasindan en kotusu.Pekala bunlar kulakta düşmeden durur değil mi? Şu yüzden soruyorum, hangi kulaklığı denediysem düşmeyen olmadı. Bu konuda iddialı olan bir kulaklık benim işimi en iyi şekilde görür diye düşünüyorum çünkü öbür türlü zaten düştüğü için rahat kullanamayacağım.
İşin sonunda sonuç olarak en tutarlı en dengeli olarak hangisini seçsem mantıklı olur? Bu son model biraz kötü görünüyor ki sesi de o kadar iyi değilse pek mantıklı görünmüyor.Bu kancali model kesin dusmuyor. Kulakta sabit duruyor. Fakat ses kalitesi attiklarim arasindan en kotusu.
Bence Huawei veya Soundpeats.İşin sonunda sonuç olarak en tutarlı en dengeli olarak hangisini seçsem mantıklı olur? Bu son model biraz kötü görünüyor ki sesi de o kadar iyi değilse pek mantıklı görünmüyor.