Physic
Üstün
Aktif olarak 3 yıl olsa da ltsc 2021, 2030 yılına kadar destek alacak. 8.1 gibi hemen unutulmaz.
Aktif olarak 3 yıl olsa da ltsc 2021, 2030 yılına kadar destek alacak. 8.1 gibi hemen unutulmaz.
Aktif olarak 3 yıl olsa da LTSC 2021, 2030 yılına kadar destek alacak. 8.1 gibi hemen unutulmaz.
Windows 10'un desteği uzatılacak işte. Aslında kesilse bir şey olmaz. İkisi de aynı NT sürümünü (6.4) kullanıyor. 11'de çalışan program 10'da da çalışır.
Başka bir kernel numaralı Windows sürümü gelirse o zaman 10'un desteği biter.
Dert bypass da degil hocam, dert hayatinda tek sefer krek kullanmamis duz kullanicida.Aynı kernel ve apileri kullandigi icin kolayca bypass edilir.
Yapay zekayi nativede calistirmak yemez, Windows 11 destekli laptoplarin %99unda NPU ya da herhangi bir hizlandirici yok.Şahsi düşüncem yapay zeka odaklı bir kernel geliştirdikleri yönünde, gelebilir gibi gözüküyor iler ki zamanlarda, yaz kenara bak görürsün.
Windows 1.01'de kalalım o zaman gerek tok yeniliğe?Çok iyi hatırlıyorum. Windows 10'un ilk çıktığı zamanlar çok beğenmeyip, eski sürümlere geçmiştim. Ancak şu an en modern ve stabil işletim sistemi Windows 10 benim gözümde. Pazar payının bu kadar büyük olması normal yani.
Windows 11'e gerek bile yoktu bence.