Dracula

Üstün
Benim anlamadığım bir şey var, yapımcılar direkt söylemeseler bile davranışları sezon baş düşmanlarının getirilmeyeceği yönünde gibi. Ama bu çok saçma geliyor, yani şöyle bir düşünce var "eğer Doom, Dracula ve Knull gibi baş düşmanları getireceksek, bu metayı bozar." bu düşünce ile bunu yapıyorlarsa Adam Warlock gibi karakterlerinde oyunda olmaması gerekiyor. Her karakter illa ki dengelenir. Marvel oyunu yapıyorsan bunu düşünmen ve biliyor olman lazım.

Ayrıca baş düşmanların geleceğini düşünüyorum, şu kafa yapısı ile: İnsanlar Doom'u S0'ın sonunda alamadıkları için S1'in sonunda Dracula'yı da alamayacaklarını düşünüyorlar. Bunun temel sebebinin Doom'un daha uzun süreli, birkaç sezon sürecek bir hikayesi olmasıyken Dracula'nın S1 sonunda yenilecek olması. 3 ay için tutacakları bir NPC - baş düşman için bir model üzerinde uğraşacaklarını düşünmüyorum şahsen. Sizin düşünceleriniz neler?

Oyun daha yeni çıktı, elbet gelir. Evrende yüzlerce karakter var.
Eklemeyi unutmuşum, dün yazdığım taslakta vardı (gitti, o daha detaylı bir yazıydı) bu bir yerden sonra onları daha da kısıtlayacaktır. Her 1.5 ayda bir, 1 karakter ekleyebilmek her yiğidin harcı değil. Ve her sezonda bir baş düşman illa ki olacaksa bu onlardan 1 karakter eksilterek onları ancak zora sokar.