Arkadaşlar selam, demin bakıyordum da Remastered ve Miles Morales oyununu bitirmiş bulunmaktayım ama 2. oyun sadece PS5'te bulunmaktadır, kaynak kodlarını çalmış bazı gruplar ve oyun Torrent üzerindne indirilip oynanabiliyor ama ben resmi olarak gelecek mi diye sormak istiyorum ve 4070 2K da 120 FPS üstü oynatır mı Ultra ayarlar ve RTX açık halde?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Resmi bir tarih yok ancak 2025'in sonbahar aylarında çıkabilir, genelde öyle oluyor. Oynatır mı sorusuna gelecek olursak eğer optimizasyonu bozuk bir şekilde çıkmazsa dediğin şekilde oynatacaktır.
Winner
Üstün
Evet çıkacak.Arkadaşlar selam, demin bakıyordum da Remastered ve Miles Morales oyununu bitirmiş bulunmaktayım ama 2. oyun sadece PS5'te bulunmaktadır, kaynak kodlarını çalmış bazı gruplar ve oyun Torrent üzerindne indirilip oynanabiliyor ama ben resmi olarak gelecek mi diye sormak istiyorum ve 4070 2K da 120 FPS üstü oynatır mı Ultra ayarlar ve RTX açık halde?
Ne zaman peki hocam belli mi?
Resmi bir tarih yok ancak 2025'in sonbahar aylarında çıkabilir, genelde öyle oluyor. Oynatır mı sorusuna gelecek olursak eğer optimizasyonu bozuk bir şekilde çıkmazsa dediğin şekilde oynatacaktır.
Benim şansıma oyun 2026'da çıkar optimizasyonu da rezalet çıkar, hocam