Makaleler
31
Yer
Kocaeli
Evet beklenen oldu, Marvel's Wolverine tanıtıldı. PS5 için 2026 yılında çıkış yapacak. Açık konuşmak gerekirse, harikulade gözüküyor. Insomniac Games, bu işi güzel kotarmış görünüyor. Fiyatı ne olursa olsun, Wolverine hayranı olarak direkt alacağım çıkınca.

2026 değil, 2025 sonları gibi keşke çıksaydı.

Sizi fragman ile baş başa bırakıyorum, iyi seyirler.

1400x788marvel-s-wolverine-oyunundan-ilk-bilgiler-geldi.webp

Güzel görünüyor. Mistik'in olması hikayeye renk katacaktır. Umarım diğer X-Men karakterlerini de görürüz. Ama Doctor Octopus gibi kolu olan kim anlayamadım.

Güzel görünüyor. Mistik'in olması hikayeye renk katacaktır. Umarım diğer X-men karakterlerini de görürüz. Ama doctor octopus gibi kolu olan kim anlayamadım.

Bende anlayamadım açıkçası o kısmı. Ama tutarsa, muhtemelen Spider-Man serisi gibi tutar devam oyunları kesin gelir.

Seslendirme kısmında Hugh Jackman olsaydı dedim sadece.

Çocukken (10 sene önce falan) internet kafede Wolverine'in bir oyununu oynamıştım. Yüksek bir çatıda başlıyordunuz, mistik bir ortamdı helikopterlere falan enkaz parçalarını fırlatıyordun. Şimdi bir düşündüm de, dönemine göre grafikleri baya iyimiş. :D

Çocukken (10 sene önce falan) internet kafede Wolverine'in bir oyununu oynamıştım. Yüksek bir çatıda başlıyordunuz, mistik bir ortamdı helikopterlere falan enkaz parçalarını fırlatıyordun. Şimdi bir düşündüm de, dönemine göre grafikleri bayağı iyiymiş. :D

Oda aslında gayet iyiydi. Devamını hep bekledim ama gelmedi. Modelleme vs derken hepsinde Hugh Jackman vardı onda.

Çocukken (10 sene önce falan) internet kafede Wolverine'in bir oyununu oynamıştım. Yüksek bir çatıda başlıyordunuz, mistik bir ortamdı helikopterlere falan enkaz parçalarını fırlatıyordun. Şimdi bir düşündüm de, dönemine göre grafikleri baya iyimiş. :D
Hocam bende tam o oyunu dillendirmeye gelmiştim :D Benim o zamandan beri bilgisayarda bu kadar rahat oynayıp, bu kadar keyif aldığım oyun yok resmen. Hayatını online ile geçirmiş, evlenmiş PS5 almış, eşiyle çift kişilik oyunlarından dışında bitirmemiş biri olarak, o oyunu 2 ya da 3 kez bitirmiştim. Bende konuyu açan arkadaş gibi muhtemelen bu oyunu çıkar çıkmaz alacağım. Hem fragmana bayıldım, hem de o 10 sene önceki oyunu yenileyip sadece grafikleri ve biraz da mekanikleri düzeltişmiş şekilde karşıma koysalardı bile gene alırdım :D

Hocam bende tam o oyunu dillendirmeye gelmiştim :D Benim o zamandan beri bilgisayarda bu kadar rahat oynayıp, bu kadar keyif aldığım oyun yok resmen. Hayatını online ile geçirmiş, evlenmiş PS5 almış, eşiyle çift kişilik oyunlarından dışında bitirmemiş biri olarak, o oyunu 2 ya da 3 kez bitirmiştim. Bende konuyu açan arkadaş gibi muhtemelen bu oyunu çıkar çıkmaz alacağım. Hem fragmana bayıldım, hem de o 10 sene önceki oyunu yenileyip sadece grafikleri ve biraz da mekanikleri düzeltişmiş şekilde karşıma koysalardı bile gene alırdım :D
Hocam imkansızlıklardan ötürü Tab 3 Lite tabletimden Ultimate Spider-Man GBA versiyonunu bitirmiştim, gamepad bile olmadan 🥲