Yiğidowski

Üstün
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Genelde sigara içenler sarı dişlerini beyazlatmak için alıyormuş. Ben sigara içmiyorum ama denemek istiyorum. Tasarımı da hoşuma gittiği için almak istiyorum en azından bir kerelik. Bir de hangi çeşidi iyi sizce? Ben uzun süre ferahlık veren aynı zamanda beyazlatma etkisi iyi ve tadı güzel olan istiyorum çok fazla çeşidi var.

Genelde sigara içenler sarı dişlerini beyazlatmak için alıyormuş. Ben sigara içmiyorum ama denemek istiyorum. Tasarımı da hoşuma gittiği için almak istiyorum en azından bir kerelik. Bir de hangi çeşidi iyi sizce? Ben uzun süre ferahlık veren aynı zamanda beyazlatma etkisi iyi ve tadı güzel olan istiyorum çok fazla çeşidi var.
Yorumlara bakarsak alınabilir gibi duruyor. Denemekte fayda var.

Hocam bi ara kullanmiştim fakat dedikleri gibi dis minesi icin pek faydali deil parlatici yuzunden. Doktorunuza danismaniz en iyisi.

Biz bir kutu almıştık pek esprisi yok gibi. Gerçi ben düzenli olarak bu macunu kullanmadım orası ayrı. Daha çok evdeki diğerleri kullandı ama güzelmiş deyip ikinci sefer alma ihtiyacı hissedilmedi.

Not: Sigara kullanmıyorum.

Ayrıca kırmızı kapaklısını da kullandım nanesi bana yoğun geliyordu. Dişimi fırçalarken dilimi yakıyor gibi hissettiğimden acele etme ihtiyacı hissediyordum. Tekrardan almak istesem sanırım kolalı veya turuncu renk olanından alırdım denemek için.

Son düzenleme: