Alan biraz dar olduğundan ortalık biraz karıştı . İlk olarak yeni masa almam gerekiyor. Masa aldıktan sonra nasıl bir düzen yapabilirim? Biraz güzel ortam yapmak istiyorum önerileriniz ne olur?
Elimde 2 tane 27 inç monitör bir tane 19 inç kare monitör var. Kasayı üste koymayı düşünmüyorum.
Alan biraz dar olduğundan ortalık biraz karıştı . İlk olarak yeni masa almam gerekiyor. Masa aldıktan sonra nasıl bir düzen yapabilirim? Biraz güzel ortam yapmak istiyorum önerileriniz ne olur?
Elimde 2 tane 27 inç monitör bir tane 19 inç kare monitör var. Kasayı üste koymayı düşünmüyorum.Eki Görüntüle 120295
Yeni masa düzeni oluştururken aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Masa Seçimi:
İhtiyaçlara Uygun Boyut: Monitörlerinizi ve diğer ekipmanlarınızı rahatça yerleştirebileceğiniz, geniş bir masa seçin.
Yükseklik: Oturma pozisyonunuza uygun yükseklikte bir masa tercih edin.
2. Monitör Yerleştirme:
Dual Monitör: İki 27 inç monitörü yan yana yerleştirin. Bu, çoklu görevler için daha kolay bir görünüm sağlar.
Kare Monitör: 19 inç monitörü, diğerlerinin biraz arkasında ve daha yüksek bir yerde konumlandırın. Bu, ekran alanını etkili kullanmanıza yardımcı olur.
3. Kasa Yerleşimi:
Masa Altı: Kasanızı masanın altına yerleştirin, böylece yüzeyde daha fazla alan kalır.
Havalandırma: Kasanın havasının iyi sirküle olabilmesi için alan bıraktığınızdan emin olun.
4. Kablolama Düzeni:
Kablo Yönetimi: Kabloları düzenlemek için kablo kanalları veya kelepçeler kullanın. Masanın alt kısmında gizli tutmak, temiz bir görünüm sağlar.
Güç Prizi: Masanın yan tarafında veya arkasında kolay erişim sağlayacak bir güç prizi bırakın.
5. Aksesuar ve Dekorasyon:
Yeterli Alan: Klavye, fare ve diğer aksesuarlar için yeterli alan bırakın.
Dekoratif Öğeler: Sevdiğiniz küçük objeleri ve bitkileri masanın köşelerine yerleştirerek çevreyi kişiselleştirin.
Işıklandırma: Masanın arkasına veya yanına LED ışıklar eklemek, atmosfer yaratır.
6. Rahatlatıcı Unsurlar:
Koşullara Uygun Sandalye: Konforlu bir sandalyenin masayı tamamladığından emin olun.
Kısa Molalar: Çalışma alanınızı kullanırken ara vermeyi unutmayın, bu üretkenliğinizi artırabilir.
Bu önerileri uygulayarak, hem işlevsel hem de estetik bir masa düzeni oluşturabilirsiniz.