Bütçe
4.000 TL

Ellegans 1

Becerikli
Kendime bir oyuncu bilgisayarı almak istiyorum ama internette kaliteli olanlar çok pahalı. Ucuz olanlara da hem güvenemiyorum hem de kalitesizler. Ben de kendim yaptırmak istedim. Gemini ile biraz araştırdım, Cadcut diye bir yer buldum. Sanırım buraya yaptırabiliyormuşuz (sanırım). Ben denedim ama 3D modelleme vs. hiç anlamadığım için hiçbir şey yapamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Masa ayağı/iskeleti almayı düşündüm ama abim ve babam oyuncu masasındaki ayaklardan olmasını istiyorlar, ikna edemiyorum.

Gemini ile birazcık bir şeyler yapmayı denedim ama hiçbir bilgim olmadığı için yapamadım.

Bir şekilde yapacaktır anlaşmalı olduğu bir kaynakçı demirci falan illa vardır. Ben sizi anladım düz 4 ayak istemiyorsunuz. Zaten o şekilde çok sallanıyor ben ucuz olsun diye düz 4 ayak almıştım da ben de ayak yerine dolap veya farklı bir ayak ile daha stabil hale getirmeyi düşünüyorum bu sıralar.

Kendime bir oyuncu bilgisayarı almak istiyorum ama internette kaliteli olanlar çok pahalı. Ucuz olanlara da hem güvenemiyorum hem de kalitesizler. Ben de kendim yaptırmak istedim. Gemini ile biraz araştırdım, Cadcut diye bir yer buldum. Sanırım buraya yaptırabiliyormuşuz (sanırım). Ben denedim ama 3D modelleme vs. hiç anlamadığım için hiçbir şey yapamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Masa ayağı/iskeleti almayı düşündüm ama abim ve babam oyuncu masasındaki ayaklardan olmasını istiyorlar, ikna edemiyorum.

Gemini ile birazcık bir şeyler yapmayı denedim ama hiçbir bilgim olmadığı için yapamadım.

Ben kendi masamı kendim çizdim Autocad de sonra tanıdık marangoza götürdüm çizimi, birebir aynısını yaptı. 2001 den beri aynı masayı kullanıyorum. Malzemeleri de kaliteli yaptık, hiç bir sorun yaşamadım yıllardır. Sadece 2018 de üst masa kalınlığı 1cm idi onu kaldırttım 2.5 cm lik yeni masa çaktım, kalınlaştırdım üst kısmı eğilme olmasın diye, kasayı da masa üstüne koyuyorum çünkü.