Eğer o dikey parça işinize yaramıyorsa sökün atın orayı, eğer işinize yarıyorsa, alacağınız standın genişliğince o kısmı kesebilirsiniz. Tabii aşağıdaki kısmı da kesmeniz gerekiyor. Hiç olmazsa direk duvara monte edilen bir stant alın.
Benim de senin gibi önü kapalı masam mevcut monitörü kendimce ayarlardım ve masayı ona göre deldim sonra masaya mengenesi ile sabitledim ve monitörü taktım. 24 inç için şu an çok iyi montajlanmış durumda hem sol hem de sağ alanda kullanabiliyorum rahatça sanada tavsiyem masaya delerek montaj yapman.
Rica etsem görüntüsünü atabilir misin? Sıkıştırmak yerine masayı delip vidaladınız mı? Eğer o şekilde yaptıysanız kullandığınız standın linkini atarsanız sevinirim.
Benim de senin gibi önü kapalı masam mevcut monitörü kendimce ayarlardım ve masayı ona göre deldim sonra masaya mengenesi ile sabitledim ve monitörü taktım. 24 inç için şu an çok iyi montajlanmış durumda hem sol hem de sağ alanda kullanabiliyorum rahatça sanada tavsiyem masaya delerek montaj yapman
Rica etsem görüntüsünü atabilir misin? Sıkıştırmak yerine masayı delip vidaladınız mı? Eğer o şekilde yaptıysanız kullandığınız standın linkini atarsanız sevinirim.
Hocam benimki de böyleydi kesip bictim. Bir şekilde ayarladım ve standı koydum. Elinize güveniyorsaniz deneyebilirsiniz. Veya birinden yardım alarak da yapabilirsiniz. El testeresi ile falan sadece standları sıkıştıracaginiz yeri kesip kalanını aynı şekilde bırakabilirsiniz. Ben komple arkayı söktüm ve biraz boşluk kalacak şekilde aşağıya monte ettim. Böylece boşluk oluştu stand için.
evet olabilir fakat kesme işi benim için biraz sıkıntı.