Çok sağ olun hocam north bayou markasına bakıyorum da arka tarafı benim monitörle uyumlu mu değil mi bir türlü çözemedim.

Hocam sizin monitörü bugün kullandım, paket içerisinden ekstra bir parça çıkıyor onunla VESA 100x100 destekli standları takabilirsiniz.

1743799814959.webp

Bu sefer petek komple kapanmış olur :D

Eğer o dikey parça işinize yaramıyorsa sökün atın orayı, eğer işinize yarıyorsa, alacağınız standın genişliğince o kısmı kesebilirsiniz. Tabii aşağıdaki kısmı da kesmeniz gerekiyor. Hiç olmazsa direk duvara monte edilen bir stant alın.

Evet işime yaramıyor onu çıkarabilirim.

Benim de senin gibi önü kapalı masam mevcut monitörü kendimce ayarlardım ve masayı ona göre deldim sonra masaya mengenesi ile sabitledim ve monitörü taktım. 24 inç için şu an çok iyi montajlanmış durumda hem sol hem de sağ alanda kullanabiliyorum rahatça sanada tavsiyem masaya delerek montaj yapman.

Rica etsem görüntüsünü atabilir misin? Sıkıştırmak yerine masayı delip vidaladınız mı? Eğer o şekilde yaptıysanız kullandığınız standın linkini atarsanız sevinirim.

Benim de senin gibi önü kapalı masam mevcut monitörü kendimce ayarlardım ve masayı ona göre deldim sonra masaya mengenesi ile sabitledim ve monitörü taktım. 24 inç için şu an çok iyi montajlanmış durumda hem sol hem de sağ alanda kullanabiliyorum rahatça sanada tavsiyem masaya delerek montaj yapman
Rica etsem görüntüsünü atabilir misin? Sıkıştırmak yerine masayı delip vidaladınız mı? Eğer o şekilde yaptıysanız kullandığınız standın linkini atarsanız sevinirim.
Hocam benimki de böyleydi kesip bictim. Bir şekilde ayarladım ve standı koydum. Elinize güveniyorsaniz deneyebilirsiniz. Veya birinden yardım alarak da yapabilirsiniz. El testeresi ile falan sadece standları sıkıştıracaginiz yeri kesip kalanını aynı şekilde bırakabilirsiniz. Ben komple arkayı söktüm ve biraz boşluk kalacak şekilde aşağıya monte ettim. Böylece boşluk oluştu stand için.

Eki Görüntüle 137971

Eki Görüntüle 137975
evet olabilir fakat kesme işi benim için biraz sıkıntı.

Son düzenleme:
Evet işime yaramıyor onu çıkarabilirim.

evet olabilir fakat kesme işi benim için biraz sıkıntı.
Bu şekilde

Dosya Ekleri

• IMG_20250406_123303.webp
    IMG_20250406_123303.webp
    2,8 MB · Görüntüleme: 74
  • IMG_20250406_123258.webp
    IMG_20250406_123258.webp
    3,3 MB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20250406_123252.webp
    IMG_20250406_123252.webp
    3,5 MB · Görüntüleme: 71
  • IMG_20250406_123248.webp