Detaylar
Kim cevapladı?Cimbom_44
Yetkin
Evet. Bu cihaz gibi bir şey bulup sonra masanızı uygun pançla delip yapabilirsiniz.
Nereden bulabilirim bunu hocam?Evet. Bu cihaz gibi bir şey bulup sonra masanızı uygun pançla delip yapabilirsiniz.
Masaya işaretliyip mobilyacıya götürebilirsin. Taşınmaz dersen de baya bir masrafa girmen lazım o alet için.
Üst kısmını söküp götürebilirim aslında.Masaya işaretliyip mobilyacıya götürebilirsin. Taşınmaz dersen de baya bir masrafa girmen lazım o alet için.
Mobilyacı kısmı kolay, şu resimdeki gibi masaya gömülü kablosuz şarj standından bulmak lazım.
Cimbom_44
Yetkin
Hocam aslında bir matkap bir de uç.Masaya işaretliyip mobilyacıya götürebilirsin. Taşınmaz dersen de baya bir masrafa girmen lazım o alet için.
Benim için başka bir yerde kullanmayacağı için deli gibi masraf dedim
Son düzenleme:
35gvm78
Üstün
Bu tarz bir şey alıp mobilyacıda masayı deldirip yerleştirirsin. Ama yandan bir kablo boşluğu bıraksan iyi olur.
www.akakce.com
Samsung EP-P5400T Kablosuz Hızlı Şarj Cihazı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung EP-P5400T Kablosuz Hızlı Şarj Cihazı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung EP-P5400T Kablosuz Hızlı Şarj Cihazı özelliklerini incele, 1.572,52 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Babamdan matkap ödün (ç)alarım hocam sıkıntı yokBenim için başka bir yerde kullanmayacağı için deli gibi masraf dedim![]()
Bu iyiymiş alınca bakalım.Bu tarz bir şey alıp mobilyacıda masayı deldirip yerleştirirsin. Ama yandan bir kablo boşluğu bıraksan iyi olur.
![]()
Samsung EP-P5400T Kablosuz Hızlı Şarj Cihazı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung EP-P5400T Kablosuz Hızlı Şarj Cihazı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung EP-P5400T Kablosuz Hızlı Şarj Cihazı özelliklerini incele, 1.572,52 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com