Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Görev Yöneticisi'nden Dosya Gezgini'ni yeniden başlatın. Düzelmez ise IconCache yenileyin.
- Makaleler
- 13
Ölçeklendirme değişmiş olabilir belki, kontrol edebilir misin? Bana %100'den fazla gibi geldi.
Sağ tık menüsünden boyuta da bak.
RamKokusuSeven 38
Üstün
- Makaleler
- 1
Sağ tıklayıp masaüstü ikonlarını ayarla diyin.Arkadaşlar tamirciye götürdüm orada test ettik, eve geldim ikonlar böyle oldu; yardım edebilir misiniz? Eski halinde düzgün bir SS bulamadım fakat Afterburner ikonuna bakabilirsiniz.
Eki Görüntüle 271580
Eki Görüntüle 271581
Winner 57
Üstün
%125'te kullanıyordum zaten. Hatta 150'de kullanıyormuşum.Ölçeklendirme değişmiş olabilir belki, kontrol edebilir misin? Bana %100'den fazla gibi geldi.
- Makaleler
- 13
Sağ tık menüsünde boyut ne peki? Küçük yerine orta ayarlı olabilir mi?%125'te kullanıyordum zaten. Hatta 150'de kullanıyormuşum.
Silvio Dante 3
Deneyimli
Mouse boştayken Ctrl + fare orta tuşunu aşağı yukarı yapın.
Düzelmezse CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp şu komutu çalıştırın.
Düzelmezse CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp şu komutu çalıştırın.
Kod:
taskkill /F /IM explorer.exe & cd /d %userprofile%\AppData\Local\Microsoft\Windows\Explorer & del iconcache* /f /s /q & start explorer.exe
Winner 57
Üstün
Ortada kullanıyordum hep.Sağ tık menüsünde boyut ne peki? Küçük yerine orta ayarlı olabilir mi?
Tamirci sanırım farklı monitörde test ederken çözünürlüğü değiştirdi, masaüstü basılıp uzamış. Masaüstüne sağ tıkla > görüntü ayarları'ndan çözünürlük ve ölçeklendirmeyi (önerilen) yap düzelir.
Görev Yöneticisi'nden Dosya Gezgini'ni yeniden başlatın. Düzelmez ise IconCache yenileyin.
Winner 57
Üstün
İşe yaramadı bazıları halen küçücük duruyor.Mouse boştayken Ctrl + fare orta tuşunu aşağı yukarı yapın.
Bir değişiklik olmamış ölçeklendirme ve çözünürlükte.Tamirci sanırım farklı monitörde test ederken çözünürlüğü değiştirdi, masaüstü basılıp uzamış. Masaüstüne sağ tıkla > görüntü ayarları'ndan çözünürlük ve ölçeklendirmeyi (önerilen) yap düzelir.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
5.000 TL bütçede bataryası uzun giden ve hafif telefon tavsiyesi
- desire doue
-
-