techuser

Uzman
Ryzen 5 5600X
AMD RX 6700 XT
16 GB
1 TB SSD

Konsola çevirmek istediğim ikinci sistemime ait donanım bilgileri kabaca bu şekilde. Steam, Epic, GOG gibi ortamlarda sürüsüyle oyunum var ve ek olarak emulatör oyunları oynamak istiyorum. Bazzite OS deneyimleyen arkadaşlar var mı? Windows lisanslı ancak ben tamamen konsola dönüştürmek istiyorum. 65" TV ile kullanacağım. Özellikle RDR 2 için Bazzite OS'da sorun yaşar mıyım, merak ediyorum doğrusu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha çok konsol yapmak istediğin cihazlar için kuracağın bir dağıtım. Ama sorun yaşamazsın. Ben gene de CachyOS tercih ederim.
Sistemi ben değil de daha çok kardeşim kullanacak. Linux dünyasına çok yabancı o. En az sorunla karşılaşacağı bir sistem olsun istiyorum. Girsin oynasın, başı ağrımasın. Ben her zaman ortalıkta olmayabiliyorum. Sonra terminal nedir, deyip kulağımı çınlatmasın :')

Sistemi ben değil de daha çok kardeşim kullanacak. Linux dünyasına çok yabancı o. En az sorunla karşılaşacağı bir sistem olsun istiyorum. Girsin oynasın, başı ağrımasın. Ben her zaman ortalıkta olmayabiliyorum. Sonra terminal nedir, deyip kulağımı çınlatmasın :')
Terminal güzeldir terminali sevin :hehehe: