Detaylar
Kim cevapladı?Canepe
Uzman
Mavi'yi XBOX kolu ile uyumlu tutsam bile bence ikiside uymuyor gibi, siyah bul ve al geç derim.
Açıkcası çok fark etmiyor. Mavi ve siyah da gayet kirleniyor. Bu tarz bir mouse pad alacaksa ıslatmaması gerekiyor. Islanınca her türlü kötü gözükmeye başlıyor. Temizlemeyi de kafasına göre yapamıyor. Islak mendil, su vb. yüzeyi bozabiliyor. Genelde kumaş temizleme spreyi öneriyorlar.
Bence renklerden hangisi hoşunuza gidecekse onu alın. Açıkcası ben bu tasarımı pek beğenmiyorum. O yüzden daha renkli olan Mavi versiyonunu alırdım.
Ben şu mouse padi kullanıyorum. Temiz kullanıyorum, ama su değen bazı yerlerde hafif renk bozulmaları oldu. Ama açıkcası rahatsız etmiyor.
Bu mouse padler tasarımdan çok işlevinden dolayı iyiler. Yani masamda hoş gözüksün diyorsanız özel baskı yapan 120x80 gibi mouse padlere bakılabilir. O yüzden siyahı değiştirip farklı bir tasarım alma planınız varsa, ona göre seçim yapılabilir.
mefosane
Uzman
Siyahı düşündüm hocam ama siyahin hem boyu çok uzun geliyor sığmıyor hem de kedimin tüyleri çook belli oluyor. Siyah alma şansım yok maalesef. Beyazı sipariş verdim. Teşekkür ediyorum yanıtlarınız için yine de.Mavi'yi XBOX kolu ile uyumlu tutsam bile bence ikiside uymuyor gibi, siyah bul ve al geç derim.
Kirleniyor doğru fakat beyaz kiri daha çok gösteriyor. Yazdığım yazı kiri göstermesi, belli etmesi ile ilgili. Kirlenip kirlenmemesi ile ilgili değil.Açıkcası çok fark etmiyor. Mavi ve siyah da gayet kirleniyor. Bu tarz bir mouse pad alacaksa ıslatmaması gerekiyor. Islanınca her türlü kötü gözükmeye başlıyor. Temizlemeyi de kafasına göre yapamıyor. Islak mendil, su vb. yüzeyi bozabiliyor. Genelde kumaş temizleme spreyi öneriyorlar.
Bence ayda bir komple süngerle yıkamak en iyisi.
Alalı 3-4 ay oluyor. Daha ne ıslak mendil ne de başka bir şey kullanmadım. Üzerine dökülen şeyleri elimle itiyorum şimdilik. KlasseGear kumaş spreyi önermiş. Ama hangisi işe yarar bilmiyorum. Bir ara destek hatlarına soracağım. Bence temizlik konusunda Wraith danışmak daha mantıklı olur.
Bir de gözüme battı. O prizi yenilemenizi öneririm.
mefosane
Uzman
Neden yenilememi önerdiniz hocam?Alalı 3-4 ay oluyor. Daha ne ıslak mendil ne de başka bir şey kullanmadım. Üzerine dökülen şeyleri elimle itiyorum şimdilik. KlasseGear kumaş spreyi önermiş. Ama hangisi işe yarar bilmiyorum. Bir ara destek hatlarına soracağım. Bence temizlik konusunda Wraith danışmak daha mantıklı olur.