Yer
Unknown
Esenlikler.

İç Anadolu Bölgesi'nden İstanbul'a gideceğim. Valizlerim çok olduğu için otobüsle giderken uğraşmak istemedim ve masaüstü sistemimi (kasa + monitör) adresten alım hizmetiyle kargoya vermeye karar verdim.

Bulunduğum bölgede Yurtiçi Kargo en mantıklısı gibi duruyor. Sizin bu çaptaki hassas gönderimler için firma öneriniz nedir?

Ayrıca cihazları henüz paketlemedim. Ekran kartını sökmek dışında paketleme yaparken nelere dikkat etmeliyim? Kuryeye teslim ederken sigorta veya tutanak gibi konularda mutlaka yapmamı tavsiye ettiğiniz şeyler var mı?

Şimdiden teşekkürler, iyi sosyaller.

Aslında burada önemli olan kargo şirketi değil. Senin yapacağın sigorta. Kargonu mutlaka sigortalı olarak göndermen gerekiyor. Yoksa zarar görse bile tazmin alamazsın. Neden mi? Sen sigortasız bir şekilde kargoyu gönderdiğinde oraya kocaman uyarı kağıdı yapıştırıyorlar. Bu da senin tazmin almanı engeller.

Sana tavsiyem valizlerini kargo ile gönder kasa ve monitörü yanına al :D Daha mantıklı.

Sigorta şirketi olarak da ben Mersin'deyim. En güvenilir buraya Yurtiçi getiriyor.

Aslında burada önemli olan kargo şirketi değil. Senin yapacağın sigorta. Kargonu mutlaka sigortalı olarak göndermen gerekiyor. Yoksa zarar görse bile tazmin alamazsın. Neden mi? Sen sigortasız bir şekilde kargoyu gönderdiğinde oraya kocaman uyarı kağıdı yapıştırıyorlar. Bu da senin tazmin almanı engeller.

Sana tavsiyem valizlerini kargo ile gönder kasa ve monitörü yanına al :D Daha mantıklı.

Sigorta şirketi olarak da ben Mersin'deyim. En güvenilir buraya Yurtiçi getiriyor.

Teşekkür ederim hocam. Öyle yapacağım, olmadı. Halihazırda aklımda o da vardı zaten.