Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Yer
Ordu
WhatsApp Desktop uygulaması artık hiçbir şekilde giriş yapmıyor. Uygulamayı kaldırdım, bilgisayarı yeniden başlattım, tekrar kurdum, kod ile giriş yapmayı denedim, QR ile zaten çalışmıyor. Ne yaptıysam hiçbir şekilde Desktop çalışmıyor. Ne yapmalıyım? İnternette arattım ve bu hataya yakalanan hiçbir insan bir daha düzeltememiş sanırım. Başına gelen var mı? Ne yapmalıyım?

1764099962742.webp

1764100013135.webp

Çözüm
Konuya son güncelleme getireyim: Reddit'te en dipte bulduğum yorumların birinde Beta sürümünü kurunca hemen çalıştığı yazıyordu. Umutsuzca WhatsApp Beta'yı hemen kurdum ve anında çalışmaya başladı. Anlaşılan Beta'dan devam edeceğiz. Aksaklık olmazsa şimdilik Beta kullanın derim giriş yapamayan arkadaşlar için.
Ben gene başka sebepler olabilir diye düşündüm de...
Hocam açıkçası aklınızdan geçen sebepler olamaz çünkü: Bilgisayardan şüphelenelim diyelim. Bilgisayar güçlü ve oyun bilgisayarı. Windows 10 ama ESU kayıtlı yani son güncellemeleri aktif alıyor. Bağlantı desek internet stabil, üstüne ethernet ile bağlıyım. Hadi MS Store desek orası zaten güncelde. Kaldırma, yeniden kurma ve köklü silme işlemi yapıp yeniden bile başlattım ama çalışmamakta ısrar ediyor. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Hakaret etmek de istemiyorum ancak kıt kafalı WhatsApp ekibi cidden böyle bir sorunun varlığından bihaber mi de çözmüyorlar inatla anlamıyorum. Desktop önemliydi. Oyun, çalışma vs. yaparken arkada sıkıntısız çalışıyor ve mesajları telefon uzağımda da olsa almamı sağlıyordu. Bu ne saçmalık anlamıyorum yani.

Hocam açıkçası aklınızdan geçen sebepler olamaz çünkü: Bilgisayardan şüphelenelim diyelim. Bilgisayar güçlü ve oyun bilgisayarı. Windows 10 ama ESU kayıtlı yani son güncellemeleri aktif alıyor. Bağlantı desek internet stabil, üstüne Ethernet ile bağlıyım. Hadi MS Store desek orası zaten güncelde. Kaldırma, yeniden kurma ve köklü silme işlemi yapıp yeniden bile başlattım ama çalışmamakta ısrar ediyor. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Hakaret etmek de istemiyorum ancak kıt kafalı WhatsApp ekibi cidden böyle bir sorunun varlığından bihaber mi de çözmüyorlar inatla anlamıyorum. Desktop önemliydi. Oyun, çalışma vs. yaparken arkada sıkıntısız çalışıyor ve mesajları telefon uzağımda da olsa almamı sağlıyordu. Bu ne saçmalık anlamıyorum yani.

Mobil uygulamalar PC'de çoğu zaman sıkıntılı. İnşallah yeni güncellemelerle buna dur derler.

Mobil uygulamalar PC'de çoğu zaman sıkıntılı. İnşallah yeni güncellemelerle buna dur derler.
Sanmıyorum. Hele uygulamayı yapan ekip WhatsApp ise tamamen imkansız. Çok iyi. Kaldık ortada. Kimse çözümünü de bilmiyor, reddit alemi bile çözümü bilmiyorsa ohoo işimiz var demektir.

Buraya da ekleme yapayım. Araştırdığımda "herhangi bir Android emulatoru kullanarak erişim sağlayabilirsiniz." sonucuna vardım ve bende çalışıyor.
Hocam arkada sürekli Android emülatörü mü çalıştıracağım ki? Emülatör için bile belirli bir işlem gücü gerekiyor ve sırf WhatsApp için kullanamam. Bu uygulama arkada sakince çalışıyordu ve sorunsuzdu.

Artı -1 Eksi
Hocam arkada sürekli Android emülatörü mü çalıştıracağım ki? Emülatör için bile belirli bir işlem gücü gerekiyor ve sırf WhatsApp için kullanamam. Bu uygulama arkada sakince çalışıyordu ve sorunsuzdu.
Mevcut çözüm bu. Acil işi olan bu şekilde değerlendirebilir. Hiç erişim sağlayamamaktan iyidir.

Ama emulatorlerde biraz hantal değil mi?
Bende değil. Hantal olsa bile acil işini giderir. Her şekilde hiç erişim sağlayamamaktan iyi.