Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cracxy

Uzman
Arkadaşlar merhaba, erişim kolaylığı olsun diye masaüstünde tuttuğum bir klasörüm var fakat bu klasör C diskimde çok yer kaplamaya başladı. Sürekli kapasitesi artan bir klasör. Ben bu klasörü masaüstünde tutmak istiyorum fakat klasörün bulunduğu diski D yapmak istiyorum. Bu mümkün mü? Masaüstü diskini direkt değiştiremem çünkü masaüstünde SSD hızına ihtiyaç duyuyorum.

Çözüm
Elbette mümkün, ilgili klasörü C diskinden kesip D diskine yapıştırın. Sonra klasöre sağ tıklayıp kısayol oluştur diyerek masaüstünü seçerseniz işlem tamamdır. Klasörün kapladığı yer artık D olacak ve siz klasöre masaüstündeki kısayol sayesinde ulaşabileceksiniz.
Elbette mümkün, ilgili klasörü C diskinden kesip D diskine yapıştırın. Sonra klasöre sağ tıklayıp kısayol oluştur diyerek masaüstünü seçerseniz işlem tamamdır. Klasörün kapladığı yer artık D olacak ve siz klasöre masaüstündeki kısayol sayesinde ulaşabileceksiniz.

Çözüm
Teşekkür ederim, hiç bu kadar basit olduğunu düşünmemiştim. :gülenkedy: