Çözüldü Masaüstündeki klasör farklı diske nasıl aktarılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cracxy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 130
  • Etiketler Etiketler
    aktarma
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cracxy

Uzman
Arkadaşlar merhaba, erişim kolaylığı olsun diye masaüstünde tuttuğum bir klasörüm var fakat bu klasör C diskimde çok yer kaplamaya başladı. Sürekli kapasitesi artan bir klasör. Ben bu klasörü masaüstünde tutmak istiyorum fakat klasörün bulunduğu diski D yapmak istiyorum. Bu mümkün mü? Masaüstü diskini direkt değiştiremem çünkü masaüstünde SSD hızına ihtiyaç duyuyorum.

Çözüm
Elbette mümkün, ilgili klasörü C diskinden kesip D diskine yapıştırın. Sonra klasöre sağ tıklayıp kısayol oluştur diyerek masaüstünü seçerseniz işlem tamamdır. Klasörün kapladığı yer artık D olacak ve siz klasöre masaüstündeki kısayol sayesinde ulaşabileceksiniz.
Elbette mümkün, ilgili klasörü C diskinden kesip D diskine yapıştırın. Sonra klasöre sağ tıklayıp kısayol oluştur diyerek masaüstünü seçerseniz işlem tamamdır. Klasörün kapladığı yer artık D olacak ve siz klasöre masaüstündeki kısayol sayesinde ulaşabileceksiniz.

Çözüm
Teşekkür ederim, hiç bu kadar basit olduğunu düşünmemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…