Detaylar
Kim cevapladı?Beyazıt
Üstün
Temizlik programı hocam. Bilgisayardaki gereksiz uygulamaların kalıntılarını temizlemek için kullanıyorum. Genel ve detaylı bakım programı diyebilirim. Tavsiye ederim güzel bir program.
Temizlik programı hocam. Bilgisayardaki gereksiz uygulamaların kalıntılarını temizlemek için kullanıyorum. Genel ve detaylı bakım programı diyebilirim. Tavsiye ederim güzel bir program.
Hee bende indiriyorum şu an. Ek olarak Wise Auto shutdown kullanmanızı öneririm. Özellikle geceleris Steam'den oyun indiriyorsanız çok büyük bir nimet.
Beyazıt
Üstün
Tam olarak ne işe yarıyor hocam? Nasıl kullanılıyor? Geceleri biraz fazla oyun indiriyorum.Hee bende indiriyorum şu an. Ek olarak Wise Auto shutdown kullanmanızı öneririm. Özellikle geceleris Steam'den oyun indiriyorsanız çok büyük bir nimet.
Tam bitsin öyle geçeyim o zaman.
O değil de zaman ne çabuk geçti. Ben daha dün Windows 10'un ilk sürümlerini kullandığımı hatırlıyorum. Çok övüyordum.
Gerçekten öyle pek Windows 10 kullanmadım eski bilgisayarımda HDD var diye toplasanız 1.5-2 ay kullanmışımdır onun dışında desteği bitene kadar Windows 7 desteği bitince ise Windows 8.1 kullandım geçen senenin başında yeni sistem alınca Windows 11 kurdum o zamandan bugüne hep öyle devam etti gayet de memnunum hiçbir sıkıntısını görmedim.
Çok basit. Bilgisayarınıza belli bir süre sonra kapatmanıza yarıyor. Kullanımı çok kolay.Tam olarak ne işe yarıyor hocam? Nasıl kullanılıyor? Geceleri biraz fazla oyun indiriyorum.
Beyazıt
Üstün
İndirme bittikten sonra kapanıyor mu? O şekilde ayarlayabiliyor muyum?Çok basit. Bilgisayarınıza belli bir süre sonra kapatmanıza yarıyor. Kullanımı çok kolay.
Maalesef o yok.İndirme bittikten sonra kapanıyor mu? O şekilde ayarlayabiliyor muyum?
Beyazıt
Üstün
Teşekkür ederim hocam bakacağım.
Ek olarak tüm Wise programlarını indirdim ben şu an. Ne olur ne olmaz hepsi lazım olur. Ha bu arada Wise 365 kullanıyorsan direk kendisi üzerinden indirebilirsin Wise Auto Shutdow'nu.
Yeni konular
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-
-
-