Batshuayi

Uzman
Yer
İstanbul
Arkadaşlar, ben Mass Effect Legendary Edition oynamaya başladım da, 1. oyundan başlayayım dedim. Bu oyun eskilik kokuyor, hiç remastered gibi değil. Direkt diğer oyunlara mı geçeyim sizce?

Arkadaşlar, ben Mass Effect legendary Edition oynamaya başladım da, 1. oyundan başlayayım dedim. Bu oyun eskilik kokuyor, hiç Remastered gibi değil. Direkt diğer oyunlara mı geçeyim sizce?

Remastered sadece grafikleri yeniliyor ve evet oyun eskiliğini hissettiriyor RPG sevmiyorsanız direkt seriyi oynamayın daha iyi.

1. Oyunu oynamazsanız 2. Oyunda allak bullak olur kafanız. Senaryoyu anlayamazsınız. Ayrıca 1. Oyunda yaptığınız tüm seçimlerin, seçtiğiniz diyalogların etkisi 2. Oyuna geçmekte yani direkt 2. Oyuna başlarsanız bu kısım da çöp olacak. 1 bence en iyisidir aralarında. Tek eksiği vuruş hissi yok, oynanış sıfır.

1. Oyunu oynamazsanız 2. Oyunda allak bullak olur kafanız. Senaryoyu anlayamazsınız. Ayrıca 1. Oyunda yaptığınız tüm seçimlerin, seçtiğiniz diyalogların etkisi 2. Oyuna geçmekte yani direkt 2. Oyuna başlarsanız bu kısım da çöp olacak. 1 bence en iyisidir aralarında. Tek eksiği vuruş hissi yok, oynanış sıfır.

Hocam herkes aynı şeyi diyor, sanırım 1.oyunu hızlıca bitirip diğerlerine geçeceğim.

İlk oyunu oynamazsan "Maviş" ile geçireceğin bir sürü zamanı kaybetmiş olacaksın. Üzülürsün bak. 🤭🤭

Dosya Ekleri

• Liara.webp
    Liara.webp
    127,1 KB · Görüntüleme: 55
  • Liara2.webp
    Liara2.webp
    618,2 KB · Görüntüleme: 53