Detaylar
Kim cevapladı?Arkadaşlar, ben Mass Effect legendary Edition oynamaya başladım da, 1. oyundan başlayayım dedim. Bu oyun eskilik kokuyor, hiç Remastered gibi değil. Direkt diğer oyunlara mı geçeyim sizce?
Remastered sadece grafikleri yeniliyor ve evet oyun eskiliğini hissettiriyor RPG sevmiyorsanız direkt seriyi oynamayın daha iyi.
RPG seviyorum.Remastered sadece grafikleri yeniliyor ve evet oyun eskiliğini hissettiriyor RPG sevmiyorsanız direkt seriyi oynamayın daha iyi.
Birkaç saat daha şans verseniz iyi olur ikinci oyun ilk oyun için çekilmeye değer bir deneyim sunuyor.
1. Oyunu oynamazsanız 2. Oyunda allak bullak olur kafanız. Senaryoyu anlayamazsınız. Ayrıca 1. Oyunda yaptığınız tüm seçimlerin, seçtiğiniz diyalogların etkisi 2. Oyuna geçmekte yani direkt 2. Oyuna başlarsanız bu kısım da çöp olacak. 1 bence en iyisidir aralarında. Tek eksiği vuruş hissi yok, oynanış sıfır.
1. Oyunu oynamazsanız 2. Oyunda allak bullak olur kafanız. Senaryoyu anlayamazsınız. Ayrıca 1. Oyunda yaptığınız tüm seçimlerin, seçtiğiniz diyalogların etkisi 2. Oyuna geçmekte yani direkt 2. Oyuna başlarsanız bu kısım da çöp olacak. 1 bence en iyisidir aralarında. Tek eksiği vuruş hissi yok, oynanış sıfır.
Hocam herkes aynı şeyi diyor, sanırım 1.oyunu hızlıca bitirip diğerlerine geçeceğim.
Yeni konular
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik Hepsiburada satıcılı anakartlarda 1.000 TL indirim fırsatı
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-