KMSpico değil mi bu?
- PowerShell'i açı (CMD değil). Bunu yapmak için Windows başlat menüsüne sağ tıkla ve PowerShell veya Terminal'i seç.
- Aşağıdaki kodu kopyalayıp yapıştır ve enter'a bas
Kod:irm https://get.activated.win | iex
- Etkinleştirme seçeneklerini göreceksin. Windows etkinleştirmesi için [1] HWID'yi seç. Office etkinleştirmesi için [2] Ohook'u seç.
- Bu kadar.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
KMS'in ne olduğunu biliyor musunuz acaba?
Key Management Service (KMS), kuruluşların kendi ağlarındaki sistemleri etkinleştirmelerine imkan tanıyan ve ürün etkinleştirme için tek tek bilgisayarların Microsoft'a bağlanma ihtiyacını ortadan kaldıran bir etkinleştirme hizmetidir. Özel bir sistem gerektirmez ve diğer hizmetleri sağlayan bir sistemde kolayca ortak barındırılabilir.
KMSpico ise bu sistemi illegal amaçla kullanan bir aktivatör. KMSpico ile siz, ne idüğü belirsiz bir sisteme etkinleştirme amacıyla bağlanmış oluyorsunuz.
Değil.
GitHub - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts: Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting.
Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts
Değil.
![]()
GitHub - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts: Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting.
Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. - massgravel/Microsoft-Activation-Scriptsgithub.com
KMS'in ne olduğunu biliyor musunuz acaba?
Key Management Service (KMS), kuruluşların kendi ağlarındaki sistemleri etkinleştirmelerine imkan tanıyan ve ürün etkinleştirme için tek tek bilgisayarların Microsoft'a bağlanma ihtiyacını ortadan kaldıran bir etkinleştirme hizmetidir. Özel bir sistem gerektirmez ve diğer hizmetleri sağlayan bir sistemde kolayca ortak barındırılabilir.
KMSpico ise bu sistemi illegal amaçla kullanan bir aktivatör. KMSpico ile siz, ne idüğü belirsiz bir sisteme etkinleştirme amacıyla bağlanmış oluyorsunuz.
Anladım ben KMS'i direkt korsan sanıyordum.
Uyuyan Sincap
Üstün
KMS bir sunucudur. 180 gün sonra biter. KMSpico her gün bu 180 günü yeniler. Ohook ise kalıcı lisanstır bedava şekilde. Bende lisanslı 2013 var. O şekilde.
Peki bu kod bunu tam olarak nasıl yapıyor?KMS bir sunucudur. 180 gün sonra biter. KMSpico her gün bu 180 günü yeniler. Ohook ise kalıcı lisanstır bedava şekilde. Bende lisanslı 2013 var. O şekilde.
Uyuyan Sincap
Üstün
Açıkçası bilmiyorum. Sanırım sızdırılan lisanslardan veya açık bulunan sunuculardan birine seni yerleştiriyor. Microsoft dava açmazsa bize bir şey olmaz. Açarsa cümle alem karakolda sıra bekleriz. Ama yüzde 99.99 bir şey olmaz. Üzümü yiyin bağını sorgulamayın hocam ata deyişi.
Hocam Microsoft dava açarsa Github üzerinden o kodu paylaşan düşünsün.Açıkçası bilmiyorum. Sanırım sızdırılan lisanslardan veya açık bulunan sunuculardan birine seni yerleştiriyor. Microsoft dava açmazsa bize bir şey olmaz. Açarsa cümle alem karakolda sıra bekleriz. Ama yüzde 99.99 bir şey olmaz. Üzümü yiyin bağını sorgulamayın hocam ata deyişi.
Bende bilmem kaç yıldır Office 2007 lisansı var her PC de çalışıyor.
Yeni konular
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-