AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.352 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.359 Yer Denizli 19 Temmuz 2025 #1 Haberleri takip edenler bilir. Bence haklılar. Bazı insanlar bu sansür diyor. Sizin fikirlerinizi merak ettim.
Haberleri takip edenler bilir. Bence haklılar. Bazı insanlar bu sansür diyor. Sizin fikirlerinizi merak ettim.
Wartz Başarılı Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.104 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.892 19 Temmuz 2025 #2 Gereksiz.
KS KS AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.352 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.359 Yer Denizli 19 Temmuz 2025 #3 Wartz dedi: Gereksiz. Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa normal, rızalı, ve karakterlerin 18 yaş ve üzeri olduğu NSFW oyunlar olsun. Ama o ensest falan sıkıntı.
Wartz dedi: Gereksiz. Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa normal, rızalı, ve karakterlerin 18 yaş ve üzeri olduğu NSFW oyunlar olsun. Ama o ensest falan sıkıntı.
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.600 19 Temmuz 2025 #4 Steam'e ne oldu ya? Mastercard'ı biliyorum da Steam?
Wartz Başarılı Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.104 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.892 19 Temmuz 2025 #5 AMG GOAT dedi: Bana kalırsa normal, rızalı, ve karakterlerin 18 yaş ve üzeri olduğu NSFW oyunlar olsun. Ama o ensest falan sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Ben Visa ve MasterCard soruşturması için gereksiz demiştim. Steam'e ne oldu acaba?
AMG GOAT dedi: Bana kalırsa normal, rızalı, ve karakterlerin 18 yaş ve üzeri olduğu NSFW oyunlar olsun. Ama o ensest falan sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Ben Visa ve MasterCard soruşturması için gereksiz demiştim. Steam'e ne oldu acaba?
The Man From Earth Üstün Sosyal Locası Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.947 Çözümler 11 Beğeniler 2.277 19 Temmuz 2025 #6 AMG GOAT dedi: Haberleri takip edenler bilir. Bence haklılar. Bazı insanlar bu sansür diyor. Sizin fikirlerinizi merak ettim. Genişletmek için tıkla... Haber linki var mı?
AMG GOAT dedi: Haberleri takip edenler bilir. Bence haklılar. Bazı insanlar bu sansür diyor. Sizin fikirlerinizi merak ettim. Genişletmek için tıkla... Haber linki var mı?
KS KS AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.352 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.359 Yer Denizli 19 Temmuz 2025 #7 Oltran dedi: Steam'e ne oldu ya? Mastercard'ı biliyorum da Steam? Genişletmek için tıkla... Wartz dedi: Ben Visa ve MasterCard soruşturması için gereksiz demiştim. Steam'e ne oldu acaba? Genişletmek için tıkla... Bu iki firma, Steam'den bu dediğim toplum tarafından pek kabul edilmeyen oyunları kaldırmasını istiyor sanırım. The Man From Earth dedi: Haber linki var mı? Genişletmek için tıkla... https://gamizm.com/visa-ve-mastercard-etkisiyle-steam-bazi-yetiskin-oyunlari-kaldiriyor/
Oltran dedi: Steam'e ne oldu ya? Mastercard'ı biliyorum da Steam? Genişletmek için tıkla... Wartz dedi: Ben Visa ve MasterCard soruşturması için gereksiz demiştim. Steam'e ne oldu acaba? Genişletmek için tıkla... Bu iki firma, Steam'den bu dediğim toplum tarafından pek kabul edilmeyen oyunları kaldırmasını istiyor sanırım. The Man From Earth dedi: Haber linki var mı? Genişletmek için tıkla... https://gamizm.com/visa-ve-mastercard-etkisiyle-steam-bazi-yetiskin-oyunlari-kaldiriyor/
Wartz Başarılı Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.104 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.892 19 Temmuz 2025 #8 AMG GOAT dedi: Bu iki firma, Steam'den bu dediğim toplum tarafından pek kabul edilmeyen oyunları kaldırmasını istiyor sanırım. https://gamizm.com/visa-ve-mastercard-etkisiyle-steam-bazi-yetiskin-oyunlari-kaldiriyor/ Genişletmek için tıkla... Steam bakiyesi ile yine alırlar?
AMG GOAT dedi: Bu iki firma, Steam'den bu dediğim toplum tarafından pek kabul edilmeyen oyunları kaldırmasını istiyor sanırım. https://gamizm.com/visa-ve-mastercard-etkisiyle-steam-bazi-yetiskin-oyunlari-kaldiriyor/ Genişletmek için tıkla... Steam bakiyesi ile yine alırlar?
KS KS AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.352 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.359 Yer Denizli 19 Temmuz 2025 #9 Wartz dedi: Steam bakiyesi ile yine alırlar? Genişletmek için tıkla... Mantıklı, ama öyle değil işte. Steam'den direkt kaldırılıyor.
Wartz dedi: Steam bakiyesi ile yine alırlar? Genişletmek için tıkla... Mantıklı, ama öyle değil işte. Steam'den direkt kaldırılıyor.
Wartz Başarılı Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.104 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.892 19 Temmuz 2025 #10 AMG GOAT dedi: Mantıklı, ama öyle değil işte. Steam'den direkt kaldırılıyor. Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa bir sürü gereksiz H*ntai oyunu kaynıyor. Kaldırmaları iyi. Hatırlıyorum 13 yaşında bu oyunlara baya sarmıştım. O yüzden Steam kütüphanem biraz böyle oyunlarla dolu.
AMG GOAT dedi: Mantıklı, ama öyle değil işte. Steam'den direkt kaldırılıyor. Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa bir sürü gereksiz H*ntai oyunu kaynıyor. Kaldırmaları iyi. Hatırlıyorum 13 yaşında bu oyunlara baya sarmıştım. O yüzden Steam kütüphanem biraz böyle oyunlarla dolu.