Haberleri takip edenler bilir. Bence haklılar. Bazı insanlar bu sansür diyor. Sizin fikirlerinizi merak ettim.
Detaylar
Kim cevapladı?Bana kalırsa normal, rızalı, ve karakterlerin 18 yaş ve üzeri olduğu NSFW oyunlar olsun. Ama o ensest falan sıkıntı.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Ben Visa ve MasterCard soruşturması için gereksiz demiştim. Steam'e ne oldu acaba?Bana kalırsa normal, rızalı, ve karakterlerin 18 yaş ve üzeri olduğu NSFW oyunlar olsun. Ama o ensest falan sıkıntı.
Haber linki var mı?Haberleri takip edenler bilir. Bence haklılar. Bazı insanlar bu sansür diyor. Sizin fikirlerinizi merak ettim.
Steam'e ne oldu ya? Mastercard'ı biliyorum da Steam?
Bu iki firma, Steam'den bu dediğim toplum tarafından pek kabul edilmeyen oyunları kaldırmasını istiyor sanırım.Ben Visa ve MasterCard soruşturması için gereksiz demiştim. Steam'e ne oldu acaba?
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Steam bakiyesi ile yine alırlar?Bu iki firma, Steam'den bu dediğim toplum tarafından pek kabul edilmeyen oyunları kaldırmasını istiyor sanırım.
Mantıklı, ama öyle değil işte. Steam'den direkt kaldırılıyor.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Bana kalırsa bir sürü gereksiz H*ntai oyunu kaynıyor. Kaldırmaları iyi. Hatırlıyorum 13 yaşında bu oyunlara baya sarmıştım. O yüzden Steam kütüphanem biraz böyle oyunlarla dolu.Mantıklı, ama öyle değil işte. Steam'den direkt kaldırılıyor.