Geçen sene 1 Temmuz'da rehber matematik 49 günde TYT mat kampı ile başlamıştım. İlk başlarda ben de hiçbir şey yapamıyordum. AYT inanılmaz güzel akıyordu ama TYT çöptü yani. Temel kavramlar yapamıyordum ilk başlarda. Birkaç ay sonra yapabilmeye başladım. Daha yeni başladıysan çözememen normal.

Ben seni @Testo Unit hocama yönlendireyim. Ben çok kafama estiğince çalışıyorum çünkü. Bir gün sadece matematik kasıyorum bir gün bütün dersler. Düzenli bir çalışma programım yoktu.

Ben de programlı çalışmadığım için kafam çok karışık. Bu kitap bitince ne yapacağımı bilmiyorum. Zor kaynağı da çözemiyorum, evde kimse de yardım etmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de programlı çalışmadığım için kafam çok karışık. Bu kitap bitince ne yapacağımı bilmiyorum. Zor kaynağı da çözemiyorum, evde kimse de yardım etmiyor.
Hocam şu an sadece sonra ne olacağını düşünmeden çalış. Öyle makine gibi programlı çalışmayı tasvip etmiyorum en azından ben o şekilde verim alamıyorum. Canın ne çalışmak istiyorsa ona çalış. İlaç bitince yeni bir konu açarsın orada tavsiye veriririz o anki durumuna göre. Etiketlersin.

Hocam şu an sadece sonra ne olacağını düşünmeden çalış. Öyle makine gibi programlı çalışmayı tasvip etmiyorum en azından ben o şekilde verim alamıyorum. Canın ne çalışmak istiyorsa ona çalış. İlaç bitince yeni bir konu açarsın orada tavsiye veriririz o anki durumuna göre. Etiketlersin.

Sağ olun hocam bir de bir şey soracağım bölme bölünebilme konusunu iyi calisamamisim bos zamanlarda konuyla alakalı soru çözümü izlemek mantıklı olur mu?

Hız ve renk olmaz mı, bir de mert hocanın kıtabını cozememem simdilik normal mi?

Mert Hoca'nın kitabına çok zor diyorlardı. Hatta Barış'ın üstü diyen bile var. Şu an normal gibi. Orta kaynak çözüp Mert Hoca'nın soru bankasına geçmek daha iyi olabilir.

Mert Hoca'nın kitabına çok zor diyorlardı. Hatta Barış'ın üstü diyen bile var. Şu an normal gibi. Orta kaynak çözüp Mert Hoca'nın soru bankasına geçmek daha iyi olabilir.

Evet ben de birkaç yerde oyle dedıklerını gordum.

Aslında kolay orta kaynak cozup sonra da dırekt zor olan 3D ve orijinal cozmeyı istiyorum.

Boyle yapsam olur mu? @Testo Unit.