Matematigin İlacı'ndan sonra ne çözülmeli?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cheriel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 369

Ben de programlı çalışmadığım için kafam çok karışık. Bu kitap bitince ne yapacağımı bilmiyorum. Zor kaynağı da çözemiyorum, evde kimse de yardım etmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de programlı çalışmadığım için kafam çok karışık. Bu kitap bitince ne yapacağımı bilmiyorum. Zor kaynağı da çözemiyorum, evde kimse de yardım etmiyor.
Hocam şu an sadece sonra ne olacağını düşünmeden çalış. Öyle makine gibi programlı çalışmayı tasvip etmiyorum en azından ben o şekilde verim alamıyorum. Canın ne çalışmak istiyorsa ona çalış. İlaç bitince yeni bir konu açarsın orada tavsiye veriririz o anki durumuna göre. Etiketlersin.

Sağ olun hocam bir de bir şey soracağım bölme bölünebilme konusunu iyi calisamamisim bos zamanlarda konuyla alakalı soru çözümü izlemek mantıklı olur mu?

İlaçtan sonra 345 veya Bilgi Sarmal gibi orta kaynak akar.

İlaçtan sonra 345 veya Bilgi Sarmal gibi orta kaynak akar.

Hız ve Renk olmaz mı? Bir de Mert Hoca'nın kıtabını cozememem simdilik normal mi?

Aslında kolay orta kaynak cozup sonra da dırekt zor olan 3D ve Orijinal cozmeyı istiyorum.

Hız ve renk olmaz mı, bir de mert hocanın kıtabını cozememem simdilik normal mi?

Mert Hoca'nın kitabına çok zor diyorlardı. Hatta Barış'ın üstü diyen bile var. Şu an normal gibi. Orta kaynak çözüp Mert Hoca'nın soru bankasına geçmek daha iyi olabilir.

Orta kaynak olarak ne önerirsiniz? Matematiğin İlacı çözüyorum şu an. Bundan sonra Hız ve Renk'e mi geçeyim? @seeraddar @Testo Unit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…