Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Son güncelleme sonrası böyle bir sorunla karşılaştım. Gmail dışı tüm uygulamaların widgetları şu an Home screende gözükmüyor.
Gbox'ı silip Aurora Store yüklemenizi öneririm.
Hem pil performansınız artacak, hem daha güvenilir mağazaya geçeceksiniz.
Merhaba. Bugünlerde Huawei cihaz alanları görüyorum ve hepsi de ilk kurulum sırasında ne yapacağını iyi bilmiyorlar doğal olarak. Ben de bunun için basit bir rehber hazırlamak istedim.
Yüklemek için buraya tıklaman yeterli.
...
F-Droid Yükleme
Adım 1) F-Droid nedir ve nereden yükleyebilirim?
F-Droid, Android kullanıcıları için açık kaynaklı ve özgür uygulamaların kurulduğu mağaza gibi yerdir. Buradan asıl indirmek istediğimiz uygulamaya ulaşacağız.Yüklemek için buraya tıklaman yeterli.
Adım 2) Peki, nasıl kuracağım?
Kurmak için siteye gittikten sonra ilk çıkan "F-Droid'i indir" tuşuna basman yeterliSF26
Üstün
Niyetim ona ama şu an GBox'tan çıkamam zira tüm AI uygulamaları GBox üstünde açılmış durumda, senkronizasyonu tekrar kurmaya vaktim yok.Gbox'ı silip Aurora Store yüklemenizi öneririm.
Hem pil performansınız artacak, hem daha güvenilir mağazaya geçeceksiniz.
Merhaba. Bugünlerde Huawei cihaz alanları görüyorum ve hepsi de ilk kurulum sırasında ne yapacağını iyi bilmiyorlar doğal olarak. Ben de bunun için basit bir rehber hazırlamak istedim.
F-Droid Yükleme
Adım 1) F-Droid nedir ve nereden yükleyebilirim?
F-Droid, Android kullanıcıları için açık kaynaklı ve özgür uygulamaların kurulduğu mağaza gibi yerdir. Buradan asıl indirmek istediğimiz uygulamaya ulaşacağız.
Yüklemek için buraya tıklaman yeterli.
Adım 2) Peki, nasıl kuracağım?
Kurmak için siteye gittikten sonra ilk çıkan "F-Droid'i indir" tuşuna basman yeterli...
- Makaleler
- 6
Niyetim ona ama şu an Gbox'tan çıkamam zira tüm AI uygulamaları gbox üstünde açılmış durumda, senkronizasyonu tekrar kurmaya vaktim yok.
Yavaş yavaş geçişlerinizi Aurora Store'a yapın hocam.
Bu arada ChatGPT play integrity istiyordu sanırım. Tarayıcı dan kullanıyorum bu yüzden.
SF26
Üstün
Gemini+Claude+Perplexity+BlackBox AI kullanıyorum, hepsini ayrı maillerde kullanıyorum hocam. O yüzden geçirmeye vaktim hiç yok cidden.Yavaş yavaş geçişlerinizi Aurora Store'a yapın hocam.
Bu arada ChatGPT play integrity istiyordu sanırım. Tarayıcı dan kullanıyorum bu yüzden.
- Makaleler
- 6
Gemini+claude+perplexity+blackbox AI kullanıyorum, hepsini ayrı maillerde kullanıyorum hocam. O yüzden geçirmeye vaktim hiç yok cidden.
O zaman bu sorunlarla kullanmanız lazım hocam.
SF26
Üstün
Tablete force restart attım, şu anlık sorun çözüldü bu arada.