Merhaba. Bugün dershanede biri tabletimin uygulama şifresini değiştirmiş. WhatsApp ve birkaç oyunda şifrem vardi sadece. Araştırdığım kadarıyla bunu sıfırlamaktan başka çarem yokmuş. Zaten alalı 2 hafta oldu olmadı önemli bir bilgim yok. En kolay şekilde nasıl sıfırlarım? Ve 2 haftalık tableti sıfırlamak zarar verir mi?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Merhaba. Bugün dershanede biri tabletimin uygulama şifresini değiştirmiş. WhatsApp ve birkaç oyunda şifrem vardi sadece. Araştırdığım kadarıyla bunu sıfırlamaktan başka çarem yokmuş. Zaten alalı 2 hafta oldu olmadı önemli bir bilgim yok. En kolay şekilde nasıl sıfırlarım? Ve 2 haftalık tableti sıfırlamak zarar verir mi?
Sıfırlamak neden zarar versin? Ayarlardan sıfırlayabilirsin. Eğer ayarlara erişimin yoksa Android recovery menüsünden sıfırlayabilirsin.
Sıfırlamak neden zarar versin? Ayarlardan sıfırlayabilirsin. Eğer ayarlara erişimin yoksa Android recovery menüsünden sıfırlayabilirsin.
Hocam cok gereksiz takıyorum böyle şeylere. Ayarlara erisimim var tableti sıfırlaya basacağım da Apple iCloud gibi tablet sıfırlandığında hesap bilgisi istiyor mu yani sifirlamadan once cikis yapayim mi hesaptan?
Sadece_Emir
Uzman
Huawei hesabının şifresini biliyorsan sorun yok, bilmiyorsan da sıfırlayabilirsin.Hocam cok gereksiz takıyorum böyle şeylere. Ayarlara erisimim var tableti sıfırlaya basacağım da Apple iCloud gibi tablet sıfırlandığında hesap bilgisi istiyor mu yani sifirlamadan once cikis yapayim mi hesaptan?
Son düzenleyen: Moderatör:
Huawei hesabının şifresini biliyorsan sorun yok, bilmiyorsan da sıfırlayabilirsin.
Biliyorum hocam da çıkış yaptim her ihtimale karşı.
Son düzenleyen: Moderatör: