Valiant

Üstün
Makaleler
1
Yer
Samanyolu Galaksisi
Merhaba, not almak ve arada sırada dizi/film izlemek için bir tablet arıyorum. 7.000 TL'ye ikinci el bir Huawei Matepad 11 (2023) tablet buldum.
Sizce alınır mı? İşlemcisi Snapdragon 865, gayet güzel duruyor.

Genel olarak PDF üzerinde yazı yazmak ve arada resim çizmek için kullanacağım o yüzden kalem desteği olması önemli.
Cihazın bilinen bir kronik problemi var mı? Google servisleri olmaması sıkıntı değil önceden Huawei cihaz kullanmışlığım var.

Tek çekincem Widevine sertifikası olup olmaması, yoksa DRM gerektiren (Netflix vs.) uygulamalarda 480p'de takılıyor çünkü.

Merhaba, not almak ve arada sırada dizi/film izlemek için bir tablet arıyorum. 7.000 TL'ye ikinci el bir Huawei MatePad 11 (2023) tablet buldum.
Sizce alınır mı? İşlemcisi Snapdragon 865, gayet güzel duruyor.

Genel olarak PDF üzerinde yazı yazmak ve arada resim çizmek için kullanacağım o yüzden kalem desteği olması önemli.
Cihazın bilinen bir kronik problemi var mı? Google servisleri olmaması sıkıntı değil önceden Huawei cihaz kullanmışlığım var.

Tek çekincem Widevine sertifikası olup olmaması, yoksa DRM gerektiren (Netflix vs.) Uygulamalarda 480P'de takılıyor çünkü.

M pencil 3 destekliyormus. Bu iyi ama Netflix de 480p de takılıyor diyorlar.
Aurora Store ile yüklendiğinde sorun çözülüyor diyorlar. MatePad 11.5 cihazımda denemem lazım.

480p de şaşı olmayı sorun etmeyip de takılmasını sorun etmek başka bir boyut özellikle büyük bir ekranda 480p ise :D

Bu cihaz işinizi görecektir ki neredeyse tüm tabletler bu amaç için var.

Hocam tablette 480p'de takılıyor tamam da büyük ekranda 480p kullanıyor musunuz gerçekten merak ettiğimden soruyorum.