Makaleler
6
Bahsettiğim tablet: https://www.epey.com/tablet/huawei-matepad-11-5-klavyesiz-versiyon.html
Kirin işlemci var mış, 4 yıllıl ortalama kullanımda (not alma, ufak tefek oyun oynama, dizi-film) sorun çıkarır mı? Kalemi nasıl? Avuç içi red özelliği var mı? Eğer başka tablet önerecekseniz;
-Kalem desteği mutlaka olmalı (avuç içi red özelliği bulunmalı)
-Ekran TFT olsa da olur çok sorun değil.
-Çok performanslı olmasına gerek yok 4 yıl boyunca yapacaklarım çok ağır iş değil.
Geri kalan özellikler çok önemli değil. Ekstra olarak Samsung telefon kullandığımı belirteyim. Sizin önerileriniz neler olur veya bu tablet alınır mı?

Evet bu tablet gayet alınabilir. 7500 liraya arayüzde kasan A9 Plus olduğu için F/P bir tablet bu. İşlemcisini araştırdım, 7gen 1 ayarında bir işlemci. Daha fazla ayrıntı istiyorsanız sormanız yeterli. MatePad Air kullandığım için alt sürüm bir tabletin ne olacağını az çok tahmin ediyorum.

Evet bu tablet gayet alınabilir. 7500 liraya arayüzde kasan A9 Plus olduğu için F/P bir tablet bu. İşlemcisini araştırdım, 7gen 1 ayarında bir işlemci. Daha fazla ayrıntı istiyorsanız sormanız yeterli. MatePad Air kullandığım için alt sürüm bir tabletin ne olacağını az çok tahmin ediyorum.

7.5k 8K ya S6 Lite var. Onunla bu arasında kaldım.

S6 Lite alınmaz. Gerek ekranının 60 Hz olması gerek raminden dolayı. Sırf kalemli diye o tablete 8500 verilmez. MatePad 11.5 veya bütçe çıkarsaniz S9 FE almanızı tavsiye ederim.

MatePad 11.5'ten yazıyorum :) daha sonra kalemini de alacağım. Önceden Huawei tablet kullandığım için tercih ettim.