HunteX Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.510 Çözümler 2 Beğeniler 861 2 Kasım 2024 #1 Tablet MatePad Air. Yumusak g gibi harflere bastiginda noktalama isaretleri oluyor. Bunu nasıl duzeltebilirim? Opera kullanıyorum.
Tablet MatePad Air. Yumusak g gibi harflere bastiginda noktalama isaretleri oluyor. Bunu nasıl duzeltebilirim? Opera kullanıyorum.
Çözüm HunteX 2 Kasım 2024 Sorunum celia klavyeyi devre dışı bırakıp Microsoft klavyeyi devreye sokmama çözüldü. Konu kapanabilir.
Sorunum celia klavyeyi devre dışı bırakıp Microsoft klavyeyi devreye sokmama çözüldü. Konu kapanabilir.
İ İsimbulamajim Üstün Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 2.029 Çözümler 3 Beğeniler 2.719 2 Kasım 2024 #2 HunteX dedi: Tablet MatePad Air. Yumusak g gibi harflere bastiginda noktalama isaretleri oluyor. Bunu nasıl duzeltebilirim? Opera kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ayarlar uygulamasından fiziksel klavye seçeneğini bulup dili değiştirmeyi deneyebilirmisiniz? Artı 0 Eksi
HunteX dedi: Tablet MatePad Air. Yumusak g gibi harflere bastiginda noktalama isaretleri oluyor. Bunu nasıl duzeltebilirim? Opera kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ayarlar uygulamasından fiziksel klavye seçeneğini bulup dili değiştirmeyi deneyebilirmisiniz?
KS KS HunteX Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.510 Çözümler 2 Beğeniler 861 2 Kasım 2024 #3 Sorunum celia klavyeyi devre dışı bırakıp Microsoft klavyeyi devreye sokmama çözüldü. Konu kapanabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
Sorunum celia klavyeyi devre dışı bırakıp Microsoft klavyeyi devreye sokmama çözüldü. Konu kapanabilir.