Bu kadari da pes artık, mezarında bile rahat bırakmıyorlar.
Detaylar
Kim cevapladı?Sosyal medyadan mesaj atmak da bayağı gizli mevzuymuş hiç yerleri belli olmaz.
Kayra342727
Uzman
Böyle insanlara hukuki ceza değil daha ağır gerekirse ölüm cezaları vermeleri gerek kısasa kısas gelmeli yoksa birkaç sene yatar çıkarız diye rahat bunlar.
RockyHighway79
Üstün
Yazıp yazıp sildik yine. Bu çocuğun canına kıyan 2 andavalın ömür boyu hapis cezası alması lazım. 18 yaşından küçükler diye en fazla 15 yıl yatacaklar. O da kağıt üstünde. Muhtemelen en fazla 5 yıl falan yatıp sahalara geri dönecekler. Sonra yine saçma sapan bir gerekçeyle başka birine takacaklar bıçağı. Bu insanlar hem suçlu hem güçlü nasıl olabiliyor ya? Nasıl bu kadar rahat olabiliyor bunlar?
Klasik Hırt.
Argo
Uzman
Klasik Türkiye. Yasalar yeterli değil ve yeni yasalara ihtiyaç var. Yeterliyse de gidip de bunlara müebbet ceza vermeyen yargıyı zaten ben hiç anlamıyorum o yargının da yargılanması lazım diye düşünüyorum. Yoksa bu gidişle adaleti sağlar yasa dışı yollar olacak gibi gözüküyor. Burada ne yazsak bir fayda sağlamaz ama düşünce paylaşmak da iyi.
Sesimizi duyuramıyoruz. Çünkü temsilcimiz yok , herkes menfaat peşinde. Bu yüzden yasalar yetersiz eksikler gidelirmiyor.Klasik Türkiye. Yasalar yeterli değil ve yeni yasalara ihtiyaç var. Yeterliyse de gidip de bunlara müebbet ceza vermeyen yargıyı zaten ben hiç anlamıyorum o yargının da yargılanması lazım diye düşünüyorum. Yoksa bu gidişle adaleti sağlar yasa dışı yollar olacak gibi gözüküyor. Burada ne yazsak bir fayda sağlamaz ama düşünce paylaşmak da iyi.
Yeni konular
-
-
-
-
Alys Gold | R5 7500F & RX 9070 XT sistem özelleştirilip alınır mı?
- Niccolo Machiavelli
-
-
-
-
Wraith Esports Firmasından alışveriş yapar mısınız?
- Telefonunu Çıkra